به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، مدیر عامل شرکت آمریکایی اینتل روز دوشنبه با اشاره به مشکل جهانی کمبود تراشه که باعث تعطیلی برخی کارخانه های خودروسازی شده است و در سایر صنایع از جمله لوازم الکترونیکی مصرفی نیز احساس میشود، گفت ممکن است چندین سال طول بکشد تا کمبود جهانی قطعات نیمه رسانا برطرف شود.
پت گلسینگر در نشست مجازی نمایشگاه تجاری کامپیوتکس Computex در تایپه تاکید کرد که دورکاری و درس خواندن از خانه در دوران شیوع ویروس همه گیر کرونا منجر به "چرخه رشد انفجاری قطعات نیمه رسانا" شده است که فشار زیادی را برای زنجیره های تأمین جهانی به وجود آورده است.
وی در ادامه افزود: اما در حالی که این صنعت گام هایی را برای رفع محدودیت های کوتاه مدت برداشته است، با این وجود دو سال طول میکشد تا این اکوسیستم بتواند کمبود ظرفیت کارخانه های ذوب، بسترها و اجزای سازنده را جبران کند.
گلسینگر اواسط ماه آوریل در مصاحبه ای به واشنگتن پست گفته بود که این کمبود دو یا سه سال طول می کشد، و برنامه ریزی شده است که تولید تراشه را برای رفع کمبود در کارخانه های اتومبیل سازی ایالات متحده طی شش تا نه ماه آغاز کند.
اینتل در ماه مارس از برنامه 20 میلیارد دلاری خود برای توسعه ظرفیت تولید تراشه های پیشرفته، ساخت دو کارخانه در آریزونا و گشایش کارخانه های خود به مشتریان خارجی خبر داده بود.
گلسینگر بدون توضیح بیشتر گفت: ما قصد داریم کارخانه های خود را به سایر نقاط ایالات متحده و اروپا گسترش دهیم و از زنجیره تامین پایدار و ایمن تراشه برای جهان اطمینان حاصل کنیم.
برنامه های اینتل می تواند به طور مستقیم دو شرکت دیگر در جهان را که می توانند پیشرفته ترین تراشه ها را تولید کنند به چالش بکشد: شرکت تولید نیمه رسانای تایوان و شرکت سامسونگ کره جنوبی.
این دو با تسلط بر کار تولید نیمه رسانا، کارخانه های اصلی خود را از ایالات متحده به آسیا، جایی که اکنون بیش از دو سوم تراشه های پیشرفته تولید می شود، منتقل کردند.
انتهای پیام/