به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، عباس تابش با اشاره به اینکه امروز همه ما یک بدهی به صنعت لوازم خانگی داریم و آن، مبارزه با قاچاق کالا است، گفت: مردم نباید کالای قاچاق مصرف کنند ، زیرا مصرف کالای قاچاق به قیمت بیکاری نیروی کار داخلی تمام میشود.
وی افزود: تولیدکنندگان نیز باید اهتمام داشته و خود را به سامانه شناسه کالا و رهگیری مجهز کنند، چرا که هر کالای لوازمخانگی که در سامانه گارانتی ثبت نشده باشد، قاچاق محسوب میشود.البته گارانتی کردن کالای قاچاق در داخل کشور جرم است و با شرکتهایی که این جرم را مرتکب شوند، بهشدت برخورد میشود و باید پاسخگو باشند.
تابش با اشاره به وظیفه دستگاههای نظارتی و سیاستگذاران در این خصوص گفت: حراست قوی از مرزها، برخورد شدیدتر نیروی انتظامی با خودروهای «شوتی» (قاچاقبر) و نا امن کردن عرصه در کف بازار برای حضور کالای قاچاق، در حوزه مسوولیتهای مسوولان است.
وی تصریحکرد: امروز با قاطعیت به خارجیهایی که در زمان تحریم ما را تنها گذاشتند، میگوییم که بازگشتشان به بازار کشورمان در اختیار خودشان نیست و باید به شرایط ما تن بدهند.
تابش یادآور شد: امروز تولیدکنندگان لوازم خانگی کشور، با ارتقای کیفی محصولات و بالا بردن عمق داخلیسازی، از اعتماد به نفس بالایی برخوردار شدهاند.
وی پیشنهاد کرد که شرکتهای تولیدکننده لوازمخانگی ایرانی بازار ثانویه لوازم خانگی را شکل دهند تا مردم بتوانند کالاهای دست دوم تعمیر شده را با گارانتی و تضمین لازم از سوی شرکتها خریداری کنند.
انتهای پیام/