مجید افتخاری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، با اشاره به اینکه در طول سه ماهه اخیر همانند سال گذشته صنعت نساجی با بی مهری مسئولین روبرو بوده است، گفت: با روند کاهشی قیمت ارز به نظر می رسد قاچاق پوشاک به کشور رونق بیشتری پیدا کند این درحالیست که صنعت پوشاک در طول سه سال اخیر تمام تلاش خود را برای وضع قوانینی جهت کاهش حجم قاچاق پوشاک انجام داده است حتی مسئولین ممنوعیت واردات پوشاک را در کشور اجرایی کردند اما مهم قاچاق این کالاهاست.
وی با بیان اینکه متاسفانه بعد از شیوع بیماری کرونا حمایت از صنعت پوشاک به حداقل ممکن رسیده بود صفر شده است، افزود: تولیدکنندگان به ناچار برای گردش فعالیت خود محصول تولید می کنند اما از آن طرف بخش توزیع با تعطیلی های مداوم روبروست. دولت قرار بود حمایت لازم را از صنایع در شرایط تشدی شیوع بیماری کرونا انجام دهد ولی این صنعت با هیچگونه حمایتی روبرو نشده است.
عضو هیأت مدیره اتحادیه پوشاک تهران تصریح کرد: زمانی که توزیع یک کالا دچار یک مشکل شود از آن طرف به طور حتم تولیدکننده نیز حجم تولید خود را کاهش می دهد و در نهایت این صنعت است که با حجم تعطیلی واحدهای تولیدی روبرو خواهد شد.
افتخاری اضافه کرد: امروز مواد اولیه به سختی در اختیار واحدهای تولیدی قرار می گیرد از آن طرف تعطیلی ها نیز مدام تکرار می شود چرا دولت هیچ بسته حمایتی برای تولیدکنندگان ندارد.
وی بسته اعلامی از سوی نهاوندیان را خنده دار دانست و گفت: در این بسته گفته شده فاصله زمانی برای عدم درج سابقه چک برگشتی برای تولیدکنندگان درنظر گرفته می شود این درحالیست که در سایر کشورها به هیچ عنوان اینگونه حمایت مسخره را از تولیدکنندگان نمی کنند. امروز فروشی صورت نگرفته که تا بتوان مالیات و بدهی های بانکی را پرداخت کند دولت کدام بسته را برای صنعت نساجی تعریف کرده است. اگر می خواهید این صنعت را نابود کنید به صورت روشن اعلام نمایید تا تکلیف تولیدکنندگان معلوم شود.
این تولیدکننده پوشاک با بیان اینکه جلسات مختلفی با مسئولین وزارت صنعت برای رفع مشکلات خود برگزار کرده ایم، گفت: راه نجات این صنعت حمایت است البته ما حمایت مالی نمی خواهیم در شرایطی که حجم تعطیلی ها گسترده است و رکود در بازار غوغا می کند به طور حتم مردم هزینه کمی را صرف خرید پوشاک می کنند که همین موضوع ما را نگران تر کرده است.
افتخاری تصریح کرد: امروز تولیدکننده نیازمند حمایت های دولتی است اما به دلیل تغییرات ریاست جمهوری و بدنه دولت وضعیت مثل سال گذشته بلاتکلیف بوده تا در نهایت رئیس جمهور و وزرا مشخص شده و شاید بسته ای هم برای حمایت صنعت نساجی به کار گرفته شود.
انتهای پیام/