هشت سازمان بینالمللی از رهبران اروپایی خواستند در اجلاس اتحادیه اروپا با رهبران هند که ۸ مه (۱۸ اردیبهشت) برگزار میَشود، بررسی وضعیت نزولی حقوق بشر در هند را در اولویت بگذارند.
به گزارش خبرآنی به نقل از ینی شفق، ۸ سازمان در بیانیهای گفتند: " رهبران اروپایی باید دولت هند را تحت فشار قرار دهند تا سیاستهای توهینآمیز و تبعیضآمیز خود را لغو کرده و فوراً تمام مدافعان حقوق بشر و دیگر منتقدانی را که بابت تحقق مسالمتآمیز حقوق خود از جمله آزادی بیان و تجمع مسالمتآمیز زندانی شدهاند، آزاد کند".
این بیانیه با تأکید بر اینکه مقامات هند قوانین و سیاستهای تبعیضآمیزی را نیز علیه اقلیتها وضع کردهاند، اعلام کرد دولت هند محدودیتهای شدید و تبعیضآمیزی را نیز بر مناطق مسلماننشین در جامو و کشمیر اعمال کرده است.
این سازمانها افزودند، رهبران اروپایی باید صدای خود را پیدا کنند و به ابراز دغدغههای خود در نشست اجلاس بپردازند.
این بیانیه افزود، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن به جای آنکه به اشارات پوچ به "ارزشهای مشترک حقوق بشر و دموکراسی" در بیانیههای مشترک اکتفا کنند، باید تعهد خود به حمایت از آن ارزشها را نشان دهند و دولت هند را بابت نقض حقوق بشر، پاسخگو کنند.
این بیانیه در مورد بحران جهانی کووید ۱۹ افزود، اروپا باید بر ارائه حمایت برای کمک به هند در راستای مقابله با کمبود جدی منابع دارویی و دسترسی به واکسن، متمرکز شود.
سازمانهایی که بیانیه دادهاند شامل عفو بینالملل، همبستگی مسیحی در سراسر جهان، مدافعان خط مقدم، دیدهبان حقوق بشر، کمیسیون بینالمللی حقوقدانان، شبکه بینالمللی همبستگی دالیت، فدراسیون بینالمللی حقوق بشر و سازمان جهانی مبارزه با شکنجه هستند.
رهبران اتحادیه اروپا و هند ۸ مه از طریق ویدئو کنفرانس دیدار میکنند.
انتظار میرود در این نشست، رهبران اتحادیه اروپا همبستگی خود با هند در مبارزه جهانی علیه همهگیری را تکرار کنند.
هند تاکنون ۱۹ میلیون و ۹۵ هزار مورد مبتلا به کووید ۱۹، حدود ۲۱۹ هزار مرگ ناشی از این بیماری و بیش از ۱۶ میلیون و ۲۹ هزار مورد بهبود از بیماری را تأیید کرده است.
انتهای پیام