علیرضا دبیر: بزرگترین کمپ کشتی دنیا در ایران راه‌اندازی می‌شود

رئیس فدراسیون کشتی گفت: تا چند روز آینده بزرگترین کمپ کشتی دنیا در ایران راه‌اندازی می‌شود و امکانات کاملی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا با اشاره به کسب ۱۱ سهمیه المپیک کشتی ایران اظهار داشت: باید به ملی‌پوشان و کادر فنی تبریک بگویم. شرایط سختی در تمرینات کشتی است و حضور در تمرینات از حضور در سربازخانه سخت‌تر است.

یک اتفاق رخ داد و حسین نوری در وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی، سهمیه المپیک نگرفت. او اگر ۱۰ بار با حریف چینی مسابقه دهد برنده می‌شود. البته او شانس زیادی دارد اما در این خصوص سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی باید تصمیم بگیرد و قرار است ۲ اسم برای این وزن معرفی کند زیرا انتخاب کشتی‌گیر بر عهده سرمربی است.

رئیس فدراسیون کشتی که در یک گفتگوی تلویزیونی حضور یافته بود در خصوص موفقیت کشتی در المپیک اظهار داشت: من تیمی را در کشتی فرنگی گرفتم که یازدهم جهان شده بود و در کشتی آزاد نهم بود. بهترین کشتی‌گیر ما حسن یزدانی بود که به آمریکایی باخت و من اینگونه تیمی تحویل گرفتم و اکنون اینجا هستیم. اینکه کسی بگوید تیم یازدهم و نهم جهانی را قهرمان المپیک کنیم حرف بی‌ربطی است.

باید بدانیم که تفاوت مدال طلا و نقره زمین تا آسمان است. مدال طلای المپیک یکساله به دست نخواهد آمد بلکه نیاز به بیش از یک دهه کار دارد. بیشتر کشورها برنامه ۱۰ تا ۱۲ ساله دارند ما کجای این برنامه هستیم. المپیک آوردگاه آسانی نیست و هیچ کسی نمی‌تواند تضمین کند در المپیک مدال طلا می‌گیرد و من به عنوان یک آدم حرفه‌ای تضمین نمی‌دهم.

وی ادامه داد: البته این حرف‌های من دلیلی بر ناامیدی نیست. ما تلاش خود را خواهیم کرد تا بتوانیم بهترین‌ها را برای ایران به ارمغان بیاوریم. المپیک اگر میدان کوچکی بود قول بیش از ۱۰ مدال می‌دادم اما آنجا آوردگاه بهترین‌ها است. در المپیک سیدنی از ۸ وزن ما در ۵ وزن شانس طلا داشتیم و یک مدال گرفتیم. باید کشتی را به جایگاه اصلی خود برسانیم و این وظیفه من است. آنچه از دستم برآید به کار خواهم گرفت.

البته این با جیب خالی امکان پذیر نیست. سال ۹۵ کمیته المپیک بودجه ۵ میلیارد و نیم به ما پرداخت کرده است و دلار سه هزار تومان بوده است، اما سال گذشته به من ۳ میلیارد پرداخت کرد و پول گرایی را نیز پای بودجه نوشتند. در حال حاضر و با وضعیت دلار باید به ما ۵۵ میلیارد بودجه بدهند.

علیرضا دبیر با بیان اینکه به دنبال موقعیت نیست، عنوان کرد: من باید کارهای داخلی را انجام دهم و در دیدار با مقامات جهانی همواره از مشکلات و هزینه‌ها اعتراض دارم. ما برای اعزام هر کشتی‌گیر باید روزانه ۱۸۰ یورو پرداخت کنیم و این هزینه راحت نیست. به دنبال مقایسه رشته‌ها نیستم و بهتر است دیگران نیز فوتبال یا هر رشته دیگر را با آن رشته مقایسه کنند نباید آن را با کشتی مقایسه کنیم زیرا کشتی ورزش اول و مدال‌آور ما است. تا موقعی که آمریکا و روسیه در این رشته مدال‌آور هستند امکان حذف آن وجود ندارد.

وی با قدردانی از حمایت‌های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک گفت: «مسعود سلطانی‌فر» وزیر ورزش و جوانان و «سیدرضا صالحی امیری» رئیس کمیته ملی المپیک توجه ویژه‌ای به کشتی دارند اما میزان بودجه مصوب زیاد نیست و در حد هزینه‌های این رشته نمی‌باشد. من با مدیریت برخی از بودجه‌ها اقدامات زیادی در فدراسیون انجام دادم و خانه‌های کشتی را بازسازی کردم. حتی در دیدار با «نناد لالوویچ» به او اعلام کردم خانه کشتی ما از دفتر تو هم زیباتر است. البته یک ساختمان خانه کشتی در زمان رسول خادم بنا نهاده شده که بانک پشتیبان آن را تحویل نمی‌دهد، نمی‌دانم این کار برای شخص است یا کشتی؛ اگر برای کشتی است منافع ملی ایجاد می‌کند که مشکلات آن حل شود.

دبیر با اشاره به عدم موفقیت «عباس جدیدی» در انتخابات کشتی آسیا افزود: جدیدی را همه می‌شناسند و با بزرگان کشتی ایران و جهان رقابت داشته است. اما اینکه چرا او نتوانست رأی لازم را کسب کند باید از برخی خودفروخته‌ها پرسید. وی تا شب انتخابات توانسته بود لابی‌های لازم را انجام دهد اما متأسفانه نشد. امیدوارم دستگاه‌های ذیربط این را بررسی کنند.

رئیس فدراسیون کشتی این نوید را هم داد که تا چند روز آینده بزرگترین کمپ کشتی دنیا در ایران راه‌اندازی می‌شود. این کمپ به نام شهید «مصطفی صدرزاده» ۸ تشک کشتی دارد و از سالن فیزیوتراپی، ماساژ، سونا و استخر مجهز برخوردار است. به جرأت می‌گویم چنین کمپی را در نه تنها در کشتی بلکه در رشته‌های دیگر در ایران و دنیا ندیده‌ایم.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.