احمد حسین فلاحی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی درباره تحقیق و تفحص از سازمان سنجش اظهار کرد: آقای خدایی، رئیس سازمان سنجش در کمیسیون آموزش اعلام کرد مجوز موسسات کنکور با آموزش و پرورش است و این وزارتخانه سالانه هزار میلیارد تومان حق بالاسری از این موسسات دریافت میکند!
وی در پاسخ به این پرسش که آموزش و پرورش رقم 25 میلیارد تومان را اعلام میکند و رقم 1000 میلیارد تومان عدد بزرگی است، گفت: این رقم را رئیس سازمان سنجش اعلام کرده است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این پرسش که اعضای هیئت تحقیق و تفحص از سازمان سنجش مشخص شدهاند و ابلاغیه آنها چه زمانی صادر میشود؟ افزود: خیر، کلیات این موضوع در کمیسیون آموزش رأی آورده است پس از آن به صحن علنی میرود و اگر رأی بیاورد برای تحقیق و تفحص اقدام خواهد شد.
محورهای تحقیق و تفحص
فلاحی درباره محورهای تحقیق و تفحص گفت: محورها مربوط به سؤالاتی است که آقای نادری، عضو کمیسیون آموزش دارند مثلاً درباره شرکت تعاونی سنجش، پولی که افراد دریافت میکنند و ماشینهایی که در اختیارشان قرار دارد و دریافت حق بالاسری از موسسات کنکور، سؤال طرح شد.
وی در پاسخ به این پرسش که در ماجرای تمدید کنکور نظام قدیم و اختلاف نظری که پیش آمد، رئیس سازمان سنجش دیگر در جلسات کمیسیون آموزش شرکت نکرد، علت چه بود؟ بیان کرد: جلسهای تشکیل نشد که نیاز به حضور آقای خدایی باشد، بعدها با او صحبت کردیم و گفت نظر بنده به تنهایی در لغو تمدید کنکور نظام قدیم مطرح نیست و این کار با رأی شورای سنجش و پذیرش دانشجو انجام شد که بنده فقط یک عضو در آنجا هستم.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این پرسش که بعد از ماجرای عدم تمدید کنکور نظام قدیم، حق رأی رئیس سازمان سنجش در شورای سنجش و پذیرش دانشجو به دلیل آنکه خود سازمان و کارکنان آن در شیوه برگزاری و حذف کنکور ذینفع بوده و مشمول تعارض منافع میشوند، لغو خواهد شد؟ عنوان کرد: در این باره اطلاعی ندارم.
در همین رابطه مهدی اسماعیلی عضو دیگر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره اینکه آیا قرار نیست تعداد نمایندگان مجلس در شورای سنجش و پذیرش دانشجو افزایش پیدا کند، متذکر شد: فعلاً خیر و این موضوع در دستور کار قرار نگرفته است. در صورت تصویب قانون، می توان تعداد نمایندگان عضو در شورای سنجش و پذیرش دانشجو را افزایش داد.
وی درباره نحوه انتخاب اعضای هیئت تحقیق و تفحص از سازمان سنجش بیان کرد: تحقیق و تفحص از سازمان سنجش با توجه به نظر یکی از نمایندگان کمیسیون آموزش مطرح شد و رئیس سازمان سنجش دراین باره توضیحاتی داد و بقیه کار باید در صحن علنی مجلس پیگیری و آنجا تصمیم گیری نهایی انجام شود. نیازی نیست اعضاء مشخص شود تحقیق و تفحص سازوکار قانونی خود را دارد، ابتدا نماینده مجلس تقاضا میدهد سپس به کمیسیون مربوطه ارجاع میشود و بعد از کمیسیون باید نتیجه به صحن علنی مجلس بیاید و آنجا نیز رای گیری شود.
انتهای پیام/