حمله انصارالله به اماکن حساس در فرودگاه بین المللی "أبها"

سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن جمعه شب از هدفگیری اماکن نظامی و حساس در فرودگاه بین المللی أبها در جنوب عربستان خبر داد.

به گزارش خبرآنی، شبکه المسیره یمن گزارش داد، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن وابسته به انصارالله حمله پهپادی را به اماکن حساس در فرودگاه بین المللی أبها انجام دادند.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که عصر جمعه نیروهای هوایی ارتش با یک فروند پهپاد نوع "قاصف ۲k" حمله را انجام دادند و هدفگیری دقیق بود.

وی افزود: این حمله در چارچوب پاسخ مشروع به تشدید تجاوزات و محاصره همه جانبه یمن از سوی کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی صورت گرفت.

بامداد جمعه نیز ارتش یمن با یک پهپاد نوع قاصف ۲k آشیانه هواپیماهای جنگی عربستان را در فرودگاه جیزان هدف قرار داد.

انتهای پیام

برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.