به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از سی ان بی سی، درست است که کشتی باری اور گیون آزاد شده ولی تاثیر مسدود شدن کانال سوئز توسط این کشتی طی ماههای آینده ادامه خواهد داشت.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید.
اندرو کینسی، یکی از مدیران شرکت آلیانز گفت:«تاخیر در ارسال بار کشتیهایی که پشت کانال سوئز منتظر مانده بودند باعث ازدحام در بنادری میشود که به سمت آنها میروند».
کشتی بزرگ220 هزار تنی اورگیون که حدود 6 روز کانال سوئز را مسدود کرده بود در روز دوشنبه آزاد شد. ناوگانی از قایقهای یدککش با کمک مد آب موفق شدند این کشتی را تکان دهند.
اسامه ربیعی، رئیس اداره کانال سوئز گفت حداقل 113 کشتی از 420 کشتی که منتظر باز شدن کانال سوئز بودند، تا روز سهشنبه از این کانال عبور میکنند.
کینسی گفت تاثیرات این رویداد در ماههای آینده احساس خواهد شد. برای مثال کمبود ریز تراشهها که در صنعت خودروسازی جهان کاربرد دارد با این اتفاق شدیدتر شده است.
وی ادامه داد :« این کشتی های باری هم کالاهای تولید شده را حمل میکنند و هم قطعات لازم برای تولید کالاها را. ریز تراشهها یکی از این قطعات اساسی هستند که با کمبود جهانی آن مواجه هستیم و در تولید انواع کالاها از جمله بازیهای ویدئویی و خودرو کاربرد دارند».
حدود 12 درصد از تجارت جهانی از طریق کانال سوئز صورت میگیرد. حدود 9 میلیارد کالا روزانه از این گذرگاه عبور میکند که معادل400 میلیون دلار در ساعت است.
کینسی که بارها از کانال سوئز عبور کرده اضافه کرد امنیت کشتیهای باری باید حفظ شود.
انتهای پیام/60