شهریار جان فدا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی اظهار داشت: ساکنین مناطق روستایی و عشایر و دور دست کشور صنایع دستی ارزشمندی دارند که با راحتی نمی توانند آنها را بازار رسانی کنند حتی تولیدات آنها برای بسیاری از افراد شناخته شده نیست اما این محصولات پتانسیل های زیادی برای عرضه در بازار داخلی و صادرات به دیگر کشور ها و ارز آوری دارد.
وی با تاکید بر مغفول ماندن صنایع دستی روستایی و عشایری در کشور گفت: در صورتی نیز که این محصولات به بازار عرضه شوند از طریق واسطه و دلال ها انجام می شود و سود زیادی را نصیب تولید کنندگان آن نمیکند، به همین منظور سامانه ای طراحی شده که این افراد بتوانند محصولات خود را به طور مستقیم به دست مصرف کننده برسانند.
مجری طرح عرضه مستقیم تولیدات روستایی و محروم کشور ادامه داد: سامانه فضای مجازی چارچی بازار تولیدات روستائیان مناطق محروم کشور را معرفی می کنند و این افراد محصولات خود را در بستر اینترنت عرضه میکنند.
وی تصریح کرد: صنایع دستی روستایی مانند پته دوزی کرمان، سوزن دوزی سیستان،ملیله دوزی قزوین یا چارقد ترکمن به درستی در کشور شناخته شده نیستند و نیازمند در سطح کشور معرفی شوند.
وی اظهار داشت: زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد، بیشترین مشارکت و حضور را در این سامانه دارند و تولیدات خود را ثبت می کنند و در آینده قصد همکاری با ستاد اجرایی فرمان امام و سازمان تعاون روستایی و عشایر را داریم.
جان فدا همچنین گفت: طرح حمایت از ایده تولید و اشتغال روستایی و مناطق محروم با اولویت جوانان نیز در دستور کار است و در صورتی که قابلیت اجرایی داشته باشند مورد حمایت های مالی و حقوقی قرار می گیرند و برای اجرا به سرمایه گذاران معرفی میشوند.
انتهای پیام/