فرشید پورحاجت در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «سال تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: سال 1399 با همه سختی ها و دشواری ها به پایان رسید. علیرغم شعارها و سخنان دولتیها گشایش چشمگیری در امر تولید و تقویت بخش خصوصی اتفاق نیفتاد.
وی افزود: بی جهت نیست که رهبر معظم انقلاب سال جدید و قرن نو خورشیدی را سال تولید،پشتبانی ها و رفع موانع نام گذاری کردند، چراکه استقلال و امنیت واقعی هر کشوری در داشتن تولید ثروت و سرمایه خلاصه می شود.
وی با بیان اینکه اساس یک دولت ملت نیرومند را می توان در اقتصاد تولیدی و تقویت بخش خصوصی شناخت، تصریح کرد: طی چند دهه اخیر فارغ از هرگونه ارزش گذاری جناح بندی ،عموما دولت ها در تحقق اقتصاد تولید محور ناکام ماندند.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان تاکید کرد: اساس هرگونه توسعهای چه در بعد اجتماعی،سیاسی و فرهنگی بستگی به توسعه زیرساختها، امکانات، تقویت نهادهای نیرومند اقتصادی تعریف و در یک کلام توسعه اقتصاد دارد. از سوی دیگر زیربنای پیشرفت،رفاه و آسایش هر جامعه ای اقتصاد تولید محور است.
پورحاجت یادآور شد: اما جوامع نفت خیز دچار نوعی اعتیاد خطرناک مزمن شدند و دولتها به دلیل درآمدهای نفتی اصولا علاقهای به اجرای سیاست های تشویقی و رفع موانع تولید ندارند.
وی اضافه کرد: ویژگی مهلک اقتصاد نفت محور گسترش دولت رانتی نفتی و اقتصاد تک محصولی است. جهش اقتصادی در چنین شرایطی که تمام ارکان های اقتصاد دولتی نفتی معتاد به طلای سیاه شده و همچون خونی در رگ های اقتصاد دولتی است نیازمند یک اراده و عزم راستین و استفاده از نیروهای جوان ،متعهد و ایران دوست است.
وی با اشاره به اینکه امروز نیاز به یک خانه تکانی اساسی پیش از پیش احساس می شود، اظهار کرد: همانگونه رهبر معظم انقلاب فرمودند یک دولت جوان با انگیزه میتواند در جهت رفع موانع تولید،بهبود فضای کسب و کار،ایجاد و تدویت یک سیاست راهبردی منطقه ای ایران گرا محور و دیپلماسی فعال به خصوص در امر ترانزیت کالا و انرژی منویات ایشان را محقق سازد.
وی افزود: دولت آینده ایران راهی ندارد مگر تغییر اساسی در نگاه های راهبردی و استراژیک. تقویت تولید و جهش اقتصادی امکان پذیر است به شرطی که نخست جراحی بزرگ در دولت ایجاد کنیم. شفافیت،تضمین امنیت برای سرمایه گذار،ایجاد فضای رقابت منصفانه و کوچک کردن هر چه بیشتر اقتصاد دولتی خسته بی در و پیکر شرط اصلی رسیدن و تحقق اهداف بلندی چون جهش اقتصادی و تولید محور است.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان ادامه داد: قطعا ادامه وضع موجود دیگر به صلاح منافع ملی ایران نیست 8 سال سرنوشت ساز و مهم تنها با شعار و گفتار درمانی و دیپلماسی اشتباه بیگانه محور سپری شد نه تنها چرخ اقتصاد کشور نچرخید بلکه رکود اقتصادی بی سابقه ای را شاهد بودیم،بسیاری از کارفرمایان ورشکست و در نتیجه کارگران بیکار شدند،تورم و سقوط ارزش پول روی داد. بنابراین دولتی کلان نگر،توسعه گر و آشناتر با منافع ملی ایرانیان نیاز مبرم امروز ایران است.
وی تاکید کرد: دولتی سازنده و سختکوش که بتواند فارغ از هیاهوی های سیاسی و جناحی معطوف به امر ساختن ایران با آرمان بزرگ، دوباره می سازمت وطن باشد.
انتهای پیام/