به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ نیروهای خدماتی (باباهای مدارس) سالهاست از طرحهای مختلف افزایش حقوق جا ماندهاند و 16 هزار نیروی خدماتی قراردادی در شرایط دشوار اقتصادی فعلی با حقوق دو میلیون و 800 هزار تومانی قادر به گذران زندگی نیستند.
نیروهای خدماتی مدارس میگویند: از افزایش حقوقهای اخیر که مشمول فرهنگیان شد جاماندند و در این میان آموزش و پرورش گرفتار یک تبعیض درون سازمانی است به گونهای که نیروهای خدماتی به قشر فراموش شده در این وزارتخانه تبدیل شدهاند.
شامل نشدن در طرح افزایش حقوق نیروهای ستادی با وجود ابلاغ سازمان برنامه و بودجه و تبعیض با نیروهای اداری و ستادی آموزش و پرورش هماکنون یکی از اعتراضات جدی نیروهای خدماتی مدارس است و همین موضوع باعث شده تا برای پیگیری مطالبات خود چندین بار مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کنند.
پیش از این نمایندگان مجلس از تلاش برای تهیه طرحی به منظور ترمیم حقوق نیروهای خدماتی مدارس خبر داده بودند.
در همین رابطه قاسم احمدی لاشکی؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که ترمیم حقوق نیروهای خدماتی مدارس به کجا رسید؟ اظهار کرد: برای نیروهای خدماتی مدارس با وجود پیگیریهای بسیار نتوانستیم تا این لحظه به نتیجه مورد نظر برسیم.
وی افزود: افزایش حقوق نیروهای خدماتی مدارس باید اتفاق بیفتد چون میزان حقوق آنها بسیار پایین است همچنین با کمبود نیروی خدماتی مواجه هستیم اما نتوانستیم این مسائل را به جایی برسانیم.
احمدی لاشکی ادامه داد: نیروهای خدماتی مدارس طبق معمول از افزایش حقوق 25 درصدی بهره مند میشوند اما چون پایه حقوق آنها پایین است این افزایش نمیتواند تغییر چندانی را برای آنها رقم بزند.
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش نیز به تازگی درباره افزایش حقوق سرایداران و خدمتگزاران مدارس گفته بود: تغییر در حقوق جزو اختیارات وزارت آموزش و پرورش نیست، فرایند اداری این موضوع آغاز شده و به سازمان اداری و استخدامی و شورای حقوق و دستمزد منعکس شده که در حال پیگیری است، امیدواریم به نتیجه برسد اما مرجع دیگری باید این موضوع را تصویب کند و ما نیز تأیید میکنیم که حقوق سرایداران مدارس اندک است.
انتهای پیام/