به گزارش خبرنگار علمی پایگاه خبری خبرآنی؛ در شامگاه چهارشنبه 27 اسفند ماه 99 ایستگاه فضایی بینالمللی گذر پرنوری در آسمان ایران خواهد داشت؛ در این گذر ایستگاه فضایی در ساعت 19:35 از جنوب غرب وارد آسمان شده و در ساعت 19:38 به بیشینه ارتفاع رسیده و پس از طی کردن کمان بلندی ساعت 19:39 در شمال شرق غروب میکند.
این گذر از سراسر نقاط کشور قابل رویت است و با چشم غیرمسلح به آسانی دیده میشود. روشنایی ایستگاه فضایی در این گذر به قدر منفی 3.9 میرسد و پرنورتر از تمام ستارگان به سادگی حتی در آسمان شهری قابل رویت است.
این گذر در شهرهایی که در نزدیکی خط مسیر عبور ایستگاه قرار دارند (جنوب غرب به شمال شرق ایران)، ایستگاه فضایی از سرسوی آسمان و در ارتفاع بالا عبور میکند و در سایر شهرها در ارتفاع کمتر و به طور مایل عبور خواهد کرد.
به گزارش خبرآنی؛ ایستگاه فضایی بینالمللی (International Space Station) که معمولاً با مخفف نام انگلیسی آن یعنی ISS نامیده میشود یک ایستگاه فضایی است که با مشارکت بیش از 15 کشور ساخته شده است و محل زندگی فضانوردان و همچنین یک آزمایشگاه علمی است و این ایستگاه فضایی در مدار زمین و در ارتفاع 350 کیلومتری از سطح زمین در حرکت است؛ سرعت ایستگاه فضایی بینالمللی در مدار معادل 27٬700 کیلومتر بر ساعت است که به این ترتیب روزی 15 بار به دور سیاره زمین گردش میکند.
بیشتر بخشهای اصلی این ایستگاه فضایی پیش از سال 2015 ساخته و در این سال چند بخش جدید به آن افزوده شد و بعد از تکمیل، ایستگاه فضایی بینالمللی 450 تُن وزن دارد و 1200 متر مکعب فضای کار، پژوهش و زندگی برای فضانوردان فراهم آورده است همچنین ایستگاه فضایی بینالمللی در شب به صورت ستارهای متحرک با چشم غیرمسلح قابل رؤیت است.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/