به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی،؛ گردهمایی فعالین نخستین دوره پویش ملی «درختیاری» با حضور محسن منصوری مدیرعامل بنیاد علوی، سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، رضا غلامزاده معاون حرکتهای جهادی و محرومیتزدایی بنیاد علوی، مجتهدینجفی و جمعی از جهادگران فعال در این پویش، برگزار شد.
براساس این گزارش، این پویش با کاشت بیش از 800 هزار اصله درخت مثمر بومی در سراسر کشور با حمایت بنیاد علوی بازوی محرومیتزدایی بنیاد مستضعفان انجام شد.
محسن منصوری درگردهمایی فعالین نخستین دوره پویش ملی «درختیاری»، ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب و اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: در مجموعه بنیاد علوی و در جریان این پویش ملی نقش حداقلی داشتیم که وظیفه ما بوده و مقام معظم رهبری نیز فرمودند وظیفه بنیاد مستضعفان حمایت از محرومین است، لذا زحمت اصلی، کلیدی و شبانهروزی این پویش را تشکلهای جهادی و مردمی انجام دادهاند؛ تمام زحمت، بار اصلی و گام نهایی را خودِ تشکلهای جهادی برداشتهاند.
وی افزود: بین اعضای پویش یک صحبتی انجام شد که این پویش را به عنوان یک مانور انجام دهیم، اگر به خوبی انجام شد، برای پنج سال آینده نیز این پویش را ادامه دهیم.
مدیرعامل بنیاد علوی در همین زمینه گفت: بهتر است یک کارورزی در این حوزه داشته باشیم و توان و ظرفیت، اقتصاد و بدنه انقلابی خود را بسنجیم و برمبنای آن برنامهریزی سالهای آینده را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: این کار و اقدام یک گام برای جبران بعضی از خلأهایی بود که در این چند ساله در این حوزه داشتیم؛ فاکتور مهم فرهنگسازی بود، معتقدیم که واقعا همه ما باید همت کرده و جریان فرهنگی را در زمینه درخت، درختکاری، درختیاری و فعالیتهایی از این جنس محقق کنیم، سرمایه مادی، معنوی و حیاتی را در کشور ایجاد میکند.
مدیرعامل بنیاد علوی افزود: مبنای مهم کاری در این پویش، مشارکت و تکیه بر اصل مشارکت بود، همانطور که حضرت آقا آخرین مدل حکمرانی را برای ما تبیین و مسائل کشور را دستهبندی کردند؛ ایشان اصل موضوع، اقدام، مسیر اجرای کار و تحقق اهداف انقلاب را حلقههای میانی فرمودند و این حلقهها افراد مؤمن انقلابی هستند که مأموریت انقلاب را بر عهده دارند و به نوعی تشریح کردند که آنها بدنه مردم را میتوانند فعال کنند.
منصوری تأکید کرد: این عملکرد زمانی که مردم پای کار بیایند و از ظرفیتهای آنها بتوان استفاده کرد، ادامه خواهد داشت، ظرفیت دستگاهای حاکمیتی بسیار محدود است، اما آنها یک چرخ دنده کوچکی هستند که اگر بچرخند، چرخ دندههای بزرگتر را میتوانند به گردش در بیاورند.
وی با اشاره به مأموریت بنیاد علوی، گفت: مأموریتی که رهبر انقلاب به بنیاد مستضعفان داده بودند، توانمندسازی تهیدستان و محرومین بود که یکی از مصادیق مهم و بارز این پویش، توانمندسازی خانوادههای کمبرخوردار است.
همچنین رضا غلامزاده مسئول حرکتهای جهادی و محرومیتزدایی بنیاد علوی در این گردهمایی، اظهار کرد: ما در حرکتهای جهادی و مردمی الگوها و مسیرهای مختلفی را از پیروزی انقلاب تاکنون مورد توجه قرار دادهایم اما از پرداختن به موضوع محیط اطراف و زیست خود از آن غفلت کردهایم.
وی همچنین افزود: انگیزه تلاش برای گروههای جهادی، محرومیتزدایی بود که با این پویش این انگیزه آنها نیز محقق میشود؛ هدف از اجرای این پویش، گرهزدن موضوع معیشت محرومین و مستضعفین با محیط زیست بود و این جریان گروههای جهادی را به میدان آورد که با ایجاد یک نهالستان نیز میتوان توانمندسازی را برای محرومین انجام داد.
مسئول حرکتهای جهادی و محرومیتزدایی بنیاد علوی با اشاره به نوع نگاه این بنیاد در اجرای این پویش ملی، اظهار کرد: ما در بنیاد علوی به دنبال طراحی مدلهایی هستیم که بتوانیم کاری کنیم که خانوادههای جامعه هدف ما توانمند شوند، گروههای جهادی نیز این موضوع را پیگیری کنند.
غلامزاد افزود: بیش از 800 هزار اصله درخت در این پویش در زمینهایی که در اختیار جهادگران است، کاشته شده است که انشاءالله عواید آن را اختیار نیازمندان قرار میگیرد.
گفتنی است، در ادامه این گردهمایی جهادگران فعال در این پویش ملی گزارشهایی از روند فعالیت خود در سراسر کشور ارائه کردند.
مدیرعامل بنیاد علوی همچنین برگ برنده کارهای جهادی را حضور در حرکتهای مستمر دانست و خاطرنشان کرد: این حرکت در راستای کاشت یک میلیون درخت، رزمایشی برای جوانان انقلابی بود.
یادآور میشود، فرآیند کاشت درختان مثمر در این پویش تا 15 فروردین ماه سال 1400 ادامه خواهد داشت.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/