به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از راشاتودی، فناوری یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث چین در نشست کنگره ملی خلق این کشور طی روزهای اخیر است. دولت چین بخش فناوری را برای نوسازی و خوداتکایی در طول یک دهه و نیم آینده حیاتی می داند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
برنامه "بومباست" شبکه خبری راشاتودی با هربرت جان کوئلچ، رئیس دانشکده بازرگانی میامی به بحث و گفتگو در این باره پیوست.
وی گفت: من فکر می کنم ما از جنگ تعرفه ها به جنگ فناوری می رویم. در این شکی نیست اما ایالات متحده دارای مزایای متعددی است جدا از برتری فعلی خود در حدود 30 حوزه فناوری که برای نوآوری بسیار مهم است.
کوئلچ در ادامه تاکید کرد این واقعیت که ایالات متحده شاید از 20 دانشگاه تحقیقاتی برتر جهان 15 دانشگاه داشته باشد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی گفت: دارایی ها و زیرساخت های تحقیقاتی در بخش های دولتی و خصوصی ایالات متحده واقعاً بسیار چشمگیر است و من فکر می کنم که آمریکا کاملاً آگاه است که در جنگ فناوری با چین قرار دارد و بنابراین در زمینه تحقیق و توسعه سرمایه گذاری خود را به ویژه در تحقیقات پایه دوبرابر خواهد کرد. و فکر می کنم احتمال این اقدام اکنون با ریاست جمهوری بایدن در کاخ سفید بیشتر باشد.
به گفته این استاد دانشگاه، "داشتن رقابت فناوری بین چین و ایالات متحده به شدت برای مصرف کنندگان و رفاه در سراسر جهان مفید خواهد بود. این امر در دراز مدت به مصرف کننده کمک خواهد کرد. "
انتهای پیام/