محمد رضا کارگری نایب رئیس مجمع خیرین کشور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی با اشاره به حضور خیرین در حوزههای مختلف اظهار کرد: افتخار داریم که از ابتدای انقلاب در بخشهای متعدد اقداماتی را برای هموطنان انجام دادهایم. حدود 10 سال پیش مجمع خیرین کشور با هدف خدمترسانی در حوادث غیرمترقبه در کشور تشکیل شد تا بتوانیم به افرادی که در بحرانها قرار میگیرند کمک کنیم. همچنین در یکسال گذشته و از زمان شیوع ویروس کرونا مجمع خیرین کشور اقدامات مختلفی را انجام داده است و نخستین مجموعهای در کشور بود که در اقدام به تهیه ماسک و الکل کرد و آنها را در اختیار اختیار هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت قرار داد.
کارگری با اشاره به راهاندازی مجامع خیرین در استانها افزود: هم اکنون 10 مجمع استانی را ایجاد کردهایم و این مجامع در استانها هماهنگ با مجمع خیرین کشور هستند.
نایبرئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با اشاره به تولید واکسن کرونا توسط جوانان ایرانی خاطرنشان کرد: در شرایطی که کشور در تحریم قرار دارد اما با هدایتهای مقام معظم رهبری در حال عبور از این شرایط هستیم و این در حالیست که زمانی قرصی مانند آسپرین را باید از خارج از کشور وارد میکردیم اما امروز با همت جوانانمان به موفقیتهای خوبی رسیدهایم و بنا بر اعلام وزیر بهداشت 97 درصد از داروها در داخل کشور تولید میشود و این موفقیت با هدایتهای مقام معظم رهبری و تأکید ایشان بر استفاده از ظرفیت جوانان صورت گرفته است و خیرین نیز از هر نوع خدمترسانی به هموطنان دریغ نخواهند کرد.
وی با اشاره به جلسه اخیر خیرین با وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در این جلسه وزیر بهداشت اعلام کرد که سه گروه از جمله مجموع رازی، بنیاد برکت و انستیتوپاستور در حال تولید واکسن هستند که این مسئله قابل تقدیر است و انشاءالله ظرف چند ماه آینده ایران صادر کننده واکسن کرونا به دنیا خواهد بود که البته مشکلاتی در حوزه اقتصادی داریم و باید دولتمردان در رفع مشکلات معیتشتی مردم تلاش بیشتری داشته باشند.
کارگری ادامه داد: افزایش هزینه مواد غذایی مرغ ،تخم مرغ ، میوه و... قابل قبول نیست چرا که ضعف در مدیریت و برنامه ریزی این شرایط را به وجود آورده است و امیدواریم دولتمردان در رفع مشکلات هموطنان تلاشهای مضاعفی را داشته باشند.
نایبرئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور افزود: حدود 400 میلیارد تومان از اسفند 98 تاکنون از سوی خیرین در بخشهای مختلف هزینه شده است و این کمکها همچنان ادامه دارد. همچنین در ایام کرونا علاوه بر کمکهایی که انجام شده است سایر پروژهها توسط مجمع خیرین در حال انجام است که از آن جمله میتوان به پروژه سروش و احداث بزرگترین مرکز درمانی اماس در بیمارستان سینا اشاره کرد که سفتکاری این مجموعه به پایان رسیده است. همچنین شیرخوارگاه شبیر در آذرماه سال گذشته توسط مسئولین به بهرهبرداری رسید که این شیرخوارگاه بزرگترین و مدرنترین شیرخوارگاه در کشور محسوب میشود. در گیلان نیز بزرگترین مرکز نگهداری معلولان به نام فرشتگان توسط خیرین اداره میشود. در ایلام شیرخوارگاه دیگری آماده و به بهزیستی واگذار شد و مراحل احداث شیرخوارگاه در خوزستان آغاز شده است و بزرگترین زائرسرای معلولان در مشهد رو به اتمام است که به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و موانع ایجاد شده برای خیرین در احداث پروژهها گفت: به عنوان مثال برآورد اولیه برای ساخت بیمارستان اماس 300 میلیارد تومان بود اما این رقم در حال حاضر افزایش بیشتری پیدا کرده است و انتظار ما از دولت این است که در این بخش برای تأمین مصالح خیرین را همکاری کند ضمن اینکه 50 درصد مدارس در سطح کشور توسط خیرین ساخته شده است و این نشاندهنده ظرفیت خیرین است که این فرهنگی که در دیماه سال 1377 توسط خیرین پایهگذاری شد و افتخار میکنیم 15 سال پیش مجمع خیرین سلامت تشکیل شد و هزاران میلیارد تومان به بخش سلامت کشور کمک میکنند همچنین جامعه خیرین معلولان تشکیل شد که در ادامه خیرین اقدام به ساخت مسکن برای خانوادههای دو معلول کردند و در ادامه نیز احداث مسکن برای خانوادههای یک معلول آغاز شده است به طوری که برای خانوادههای دو معلول بالغ بر 3300 مسکن ساخته شده است.
نایب رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور ادامه داد: بنا داریم 11 هزار مسکن برای خانواده تک معلول احداث کنیم که این کار با همکاری بهزیستی و بنیاد مستضعفان و سایر دستگاهها در حال انجام است و بزودی این واحدها در اختیار جامعه هدف بهزیستی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به ورود مجمع خیرین کشور در ارتباط با آسیبهای اجتماعی تصریح کرد: اخیراً به این مسئله ورود جدی داشتهایم البته معضلات اجتماعی به راحتی قابل حل نیست و نیاز به همکاری و مساعدت دستگاههای متولی دارد. همچنین برای رفع معضلات اجتماعی ابتدا باید برای جوانان شغل و مسکن فراهم شود و در صورت فراهم شدن این شرایط قطعاً معضلات اجتماعی و آسیبها کاهش خواهد یافت و ما باید بتوانیم جامعه را از فقر نجات بدهیم.
نایبرئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با تأکید بر اینکه مجمع خیرین به هیچ یک از جناحهای سیاسی وابستگی ندارد، گفت: خیرین در راستای اهداف انقلاب، نظام و رهبری حرکت میکنند و هدف آنها خدمت به مردم در هر قسمت از کشور است و خاک این کشور که هزاران شهید در طول تاریخ داده اهدا کرده مقدس است و باید این مسئله مورد عنایت قرار بگیرد.
کارگری با انتقاد از اقدام دولت در رابطه با واریز مبلغ 100 هزار تومان تحت عنوان کمک معیشتی در یک بازه زمانی 4 ماه به تعدادی از خانوادهها خاطرنشان کرد: این روش درست نیست چرا که شأن و عزت مردم ایران بسیار بالاتر از این است که دولتمردان این طرح را اجرا میکنند و جالب است که آقای رئیس جمهور اعلام میکند که ما هر ماه 100 هزار تومان کمک معیشت به بخشی از جامعه میدهیم و این سوال مطرح میشود که آقای رئیس جمهور با 100 هزار تومانی که شما ماهیانه به عنوان کمک معیشتی به برخی از خانوادهها میدهید آیا میتوان یک کیلو گوشت خرید کرد؟ زندگی خوب حق مردم ایران است و دولت متاسفانه همچنان یارانهای که از سالهای قبل 45 هزار و 500 تومان بود را به هر نفر میدهد و این پول حتی برای خرید یک کیلوگوشت هم جوابگو نیست و بهتر است به جای این کارها دولتمردان بیایند کارخانجات را تقویت کنند و برای جوانان اشتغال ایجاد کنند و با این روش میتوان آسیبهای اجتماعی را کاهش داد.
وی تصریح کرد: وظیفه دولتمردان این است که به فرمایشات مقام معظم رهبری توجه داشته باشند و چرا باید به گونهای عمل شود که مردم نیازمند کمکهای مؤمنانه باشند و اینگونه کارها مُسَکن است و ما باید به فکر درمان باشیم چرا که ما یک کشور پهناور داریم که منابع خوبی دارد. باید از آن به نحو درست استفاده کرد و مشکلات را با جوانان و نخبگان حل کنیم و درددلهای مردم را بشنویم ولی متأسفانه شاهد هستیم که مسئولان از مردم فراریاند و تا زمانی که مسئول در طبقه شانزدهم و پشت میز خود بنشیند این شرایط همینگونه ادامه خواهد داشت.
نایبرئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور خاطرنشان کرد: پروژههای مجمع خیرین در حال حاضر به اتمام رسیده است ضمن اینکه مجمع خیرین کشور خودش ساخت و ساز نمیکند. ما هم اکنون پروژه خوابگاه دانشجویان علوم پزشکی در دست ساخت داریم که قرار است 700 سوئیت در اویندرکه احداث شود و در تمام دنیا کار به این گونه است که اگر کسی بخواهد کار خیری انجام دهد همه سازمانها و دستگاهها با آن فرد نیکوکار همکاری میکنند. اما در کشور ما برعکس است چرا که در کشور ما مدیران سلیقهای عمل میکنند به عنوان مثال در احداث شیرخوارگاه شبیر، شهردار منطقه 15 همکاری لازم را داشت اما میخواهیم خوابگاه دانشجویان را برای دختران این مرز و بوم در منطقه یک احداث کنیم که متاسفانه شهردار منطقه سنگاندازی میکند و امیدواریم این رفتار سلیقهای از سوی مدیران تغییر کند و فضای لازم را برای همکاری خیرین فراهم کند و این در حالی است که ما به دنبال ساخت پروژههای لاکچری و شخصی نیستیم و انتظار ما همکاری و همراهی است.
کارگری در پایان گفت: در جلسهای که با سعید نمکی وزیر بهداشت داشتیم این موارد عنوان شد و از وزیر بهداشت خواستیم کارگروهی تشکیل دهند تا در صورتی که نیکوکاری بخواهد اینگونه کارها را انجام بدهد با رفتار سلیقهای مدیران روبرو نشود و این کارگروه اقدام به دریافت پروانه و فعالیتهای عمرانی کند. همچنین از رئیس جمهور و وزاری آینده انتظار داریم که بستر را برای کار خیر فراهم کنند و دولتمردان آینده این توقع را داریم که اگر بخواهند کار خیر در کشور توسعه پیدا کنند و موانعی که در مسیر خیرین وجود دارد را مرتفع کنند و توقع دیگری نداریم.
درخواست از بهزیستی برای پرداخت افزایش 20 درصدی یارانه مراکز شبانهروزی
عیدی مددجویان بهزیستی همزمان با مستمری پرداخت میشود
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/