به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، قاسم احمدی لاشکی با اشاره به اینکه قانون تاسیس مسکن فرهنگیان سال 68 تدوین شده است ولی چرا اجرا نشده تا تعداد زیادی از معلمان باید بدون مسکن باشند، اظهار کرد: البته از آقای حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش تلاش میکنم که ساخت مسکن برای فرهنگیان را آغاز کرده است و 43 هزار واحد در حال ساخت است.
وی افزود: در قانون مسکن فرهنگیان آمده: دولت موظف است در شهرها، بخشها و روستاها که امکان واگذاری زمین دارد، 40 درصد اراضی و مجتمعهای مسکونی را با اولویت به آموزش و پرورش دهد و 90 درصد اعتبارات لازم در قالب وام 25 ساله با سود 4 درصد براساس سوابق در اختیار فرهنگیان قرار بگیرد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: قوانین خوب باید باقی بماند و دسته بندی شود تا مجریان از آن استفاده کنند و قوانین زاید به دور ریخته شود.
وی با اشاره به اینکه مدرسه تلویزیونی برای مناطق محروم و افراد غیر برخوردار عالی است، مطرح کرد: این روش آموزشی دو سویه نیست یعنی متوجه نمیشویم دانش آموز دروس را یاد گرفته است یا خیر.
پهنای باند مصرفی شاد دو برابر واتساپ
احمدی لاشکی ادامه داد: پهنای باند مصرفی شاد دو برابر واتساپ است، بیش از 12.7 میلیون نفر دانش آموز و 728 هزار معلم در شبکه شاد احراز هویت شدهاند در دوران پس از کرونا نیز شاد تعطیل نمیشود و در سالهای آینده مکمل آموزش است.
64 درصد دانش آموزان از موبایل والدین استفاده میکنند
وی افزود: برای تامین تبلت دانش آموزان، طرح هدایت با شعار هر دانش آموز یک تبلت را داریم، 15 میلیون دانش آموز داریم و 12 درصد موبایل برای خودشان است، 52 درصد از موبایل مادر، 12 تا 17 درصد ار موبایل پدر و مابقی از سایر روش مثلا موبایل خواهر یا برادر و بستگان استفاده میکنند.
دولت تا این لحظه نتوانسته برای 3 میلیون دانش آموز موبایل بخرد
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: بیش از 3 میلیون دانش آموز، ابزار آموزش مجازی را در اختیار ندارند و باید فکری برای آنها شود، اینکه بگوییم دولت پول دارد که موبایل بخرد تا این لحظه نتوانستیم کاری کنیم، منتظریم تا ببینیم مجلس در بودجه چه کاری را انجام میدهد و آیا عددی را به خرید تبلت اختصاص میدهد.
احمدی لاشکی متذکر شد: وزارت آموزش و پرورش برای تامین تبلت دانش آموزان از بخشهای مختلف و خصوصی کمک گرفته است و بیش از 205 هزار ابزار را خیران خریدند که در اختیار قرار گرفت، با 28 استاندار تفاهم نامه امضا کردیم تا بخشی از هزینه تامین تبلت را تهیه کنند اما این تعداد مشکل را حل نمیکند ما باید برای 15 میلیون دانش آموز برنامه ریزی کنیم کهکار سخت و مسیر طولانی است.
رتبه بندی عیدانه به معلمان
وی درباره رتبه بندی معلمان گفت: طی سالهای گذشته افزایش حقوق را به اسم رتبه بندی داشتیم؛ وزارت آموزش و پرورش طرح رتبه بندی را تهیه و به دولت ارائه کرده است، وزیر نیز نشستی را با عناصر تاثیر گذار دولت از جمله آقای جهانگیری، نوبخت و انصاری داشتند که این جلسات باعث هماهنگی بیشتر شد و طی این هفته یا هفتههای آینده طرح رتبهبندی راهی مجلس میشود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اعتبار رتبه بندی باید در بودجه لحاظ شود، بودجهای که در ابتدا برای آن اختصاص دادند 5 هزار میلیارد و 200 میلیون تومان بود که اعتباری قابل توجه نیست، مجلس برای اعتبار آن در حال پیگیری است تا برای بهار 1400 این هدیه را به معلمان بدهیم و آنها در 5 رتبه تقسیم شوند.
حقوق نیروهای خدماتی نیاز به پیگیری دارد
وی درباره نیروهای خدماتی مدارس گفت: برای نیروهای خدماتی باید اقدامات اساسی کرد، پیشنهاد جذب 25 هزار نیروی خدماتی را دادیم و امیدواریم در مجلس مصوب شود، حقوق آنها نیاز به پیگیری جدی دارد و آموزش و پرورش در حال پیگیری است و امیدواریم مسولان مربوط به حقوق و دستمزد نیز توجه لازم را داشته باشند.
احمدی لاشکی درباره استخدام معلمان غیر رسمی بیان کرد: 88 هزار نفر معلم حقالتدریس باید استخدام شوند و تاکنون مجوز استخدام 57 هزار و 497 نفر را از سازمان استخدامی دریافت کردهایم و به زودی برای طی دوره یک ساله آموزشی وارد دانشگاه فرهنگیان میشوند، این افراد نگران آزمون اصلح نباشند چون موضوع خاصی نیست.
انتهای پیام/