اظهارات دبیرکل ناتو در مورد تمدید پیمان استارت ۳

دبیرکل ناتو از تمدید پیمان کاهش سلاح‌های استراتژیک هجومی "استارت ۳" میان روسیه و ایالات متحده امریکا استقبال کرد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در واکنش به تمدید پیمان استارت ۳ میان مسکو و واشنگتن در حساب توییتری خود نوشت: من از توافق برای تمدید پیمان استارت نو برای پنج سال استقبال می‌کنم. این پیمان، برای ثبات بین‌المللی کمک می‌کند و برای ناتو بسیار اهمیت زیاد دارد.

دبیر کل ناتو افزوده است که این آغاز کار است نه پایان تلاش برای تقویت بیشتر کنترل تسلیحات بین المللی.

این درحالیست که ساعات پیش وزارت امور خارجه روسیه طی بیانیه‌ای از تمدید پیمان کاهش تسلیحات تهاجمی استراتژیک موسوم به «استارت نو» با آمریکا خبر داد.

در بیانیه آمده است: امروز ۳ فوریه وزارت خارجه روسیه و سفارت ایالات متحده متن فرآیندهای داخلی لازم الاجرا برای تمدید توافق استارت نو را مبادله کردند.

این پیمان رسماً از امروز به مدت پنج سال تمدید شد.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.