شیائومی دلیل شکایت خود را از آمریکا اعلام کرد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، شیائومی چند روز قبل از وزارت دفاع و خزانه داری آمریکا شکایت کرد. اکنون در یک بیانیه در بازار سهام هنگ کنگ اعلام کرد این اقدام را برای حفاظت از منافع خود انجام داده است.

تولید کننده چینی موبایل روز جمعه در دادگاهی واقع در ایالت واشنگتن شکایت خود را ثبت کرد و خواستار حذف نامش از فهرست شرکت‌هایی شد که با ارتش چین همکاری می‌کنند.

شیائومی ادعا می‌کند تصمیم آمریکا برای قرار دادن این شرکت در فهرست پیمانکاران ارتش چین نادرست است و از دادگاه خواسته تا این تصمیم را غیرقانونی اعلام کند.

وزارت دفاع آمریکا در دولت دونالد ترامپ و در اواسط ژانویه ۲۰۲۱ میلادی شیائومی و ۸ شرکت دیگر را در فهرست مذکور قرار داد.

به این ترتیب سرمایه گذاران آمریکایی باید سرمایه‌هایشان را تا مهلت تعیین شده از شرکت خارج کنند.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.