عمادالدین جعفری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی درباره موانع توسعه موتورسیکلتهای برقی اظهار کرد: عمده هزینه موتورسیکلتهای برقی به "باتری" آنها مربوط است و امکان تولید سایر قطعات آن در ایران وجود دارد.
وی با بیان اینکه با توجه به افزایش قیمت ارز، هزینه باتریها نیز افزایش یافته است، ادامه داد: در حال حاضر یک باتری معمولی که بتواند حدود 60کیلومتر مسافت را در طول روز طی کند، حدود 500 دلار قیمت دارد! و باتریهایی که با حداقل قیمت خریداری میشوند، دوام زیادی ندارند و هر از چندگاهی هزینهای روی دست مصرفکننده میگذارند.
این فعال بازار خودرو تصریح کرد: این در حالی است که ما در شهری زندگی میکنیم که به غیر از مناطق مرکزی، سایر مناطق دارای شیب هستند و دوام باتری آنها به میزان سرعت، شیب و حتی دمای هوا نیز بستگی دارد؛ علاوه بر این اگر مردم تهران نیز مانند مردم شهرهای کشور چین که اکثراً دارای موتورهای برقی هستند، به استفاده از موتورهای برقی روی بیاورند، هیچ ایستگاه شارژی برای آنها وجود ندارد!
وی با اشاره به اینکه هیچ زیرساختی برای عرضه موتورهای برقی موجود نیست، افزود: تولید موتور برقی کار پیچیدهای نیست و در حال حاضر موتورهای هندا 125 را برقی میکنند اما علیرغم موجود بودن زیرساخت تولید، زیرساخت عرضه وجود ندارد!
جعفری با بیان اینکه اگر افراد از برق داخل ساختمان محل سکونت برای شارژ باتری استفاده کنند به دلیل مشاع بودن با مشکلاتی مواجه میشوند، خاطرنشان کرد: مهمترین مانع توسعه موتورهای برقی به جز باتری، مسئله شارژ است و باید این نکته را در نظر داشت که به عنوان مثال یک پیک موتوری که روزانه حدود 100 کیلومتر طی میکند به دو بار شارژ باتری در طول روز نیاز دارد!
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/