به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از اسپوتنیک، طبق تحقیقی که در وب سایت virological.org منتشر شده، در بدن یک بیمار مبتلا به لنفوم (تومورهای سرطانی) که برای مدتی طولانی به کووید ۱۹ مبتلا بود، ۱۸ جهش ویروس کرونا طی ۴ ماه رصد شد.
این پژوهش توسط محققان انستیتو علوم و فناوری اسکولکوو، انستیتو اطلاعات مشکلات انتقالی روسیه، دانشگاه پزشکی پاولوف اول و بیمارستان سن پترزبورگ انجام و در اوایل ژانویه منتشر شده است.
در بخشی از این تحقیق آمده است: ما گزارشی از تحلیل ژنومیک SARS-CoV-۲ را از یک بیمار مبتلا به لنفوم ارائه میکنیم که برای مدتی طولانی به کووید ۱۹ مبتلا بود. شاخصه این ژنوم ۱۸ جهش جدید طی ۴ ماه ابتلاء به بیماری بود. این جهشها شامل S:Y۴۵۳F و Δ۶۹-۷۰HV است که قبلاً با جهشهای رصد شده در مینک ها مرتبط بود.
این جهشها در بدن یک زن ۴۷ ساله مبتلا به لنفوم مشاهده شدهاند که در تحقیق از او به نام بیمار اس نام برده شده است. این بیمار احتمالاً هنگام شیمی درمانی در بیمارستان به کووید ۱۹ مبتلا شده بوده است.
بین ۱۰ و ۱۶ آوریل ارتباط نزدیک با یک زن سالمند داشت که به بخش اقامت او در بیمارستان منتقل شده بود. بعداً تست PCR ابتلای بیمار اس به کووید ۱۹ را تأیید کرد. در ۱۷ آوریل وی از بیمارستان مرخص شد. اما در ۳۰ آوریل وی دوباره به این بیماری مبتلا شد.
تستهای سواب در ۱۴ می، ۱۹ می، ۹ ژوئن و ۱۴ جولای برای ابتلاء به کووید ۱۹ منفی بود. با این وجود در بیمار بین ۲۵ می تا ۲۱ آگوست علائم شدید کووید در او رصد شد. دوباره در ۳،۵،۸،۱۱،۱۳،۱۷،۲۰،۲۱،۲۶،۲۷ آگوست، ۳و۹ سپتامبر تست کووید ۱۹ وی مثبت شد. در نهایت در ۱۲ سپتامبر ،۱۰ نوامبر و ۱۶ دسامبر ۲۰۲۰ میلادی تست وی منفی شد.
محققان اشاره میکنند واکنش مثبت و مداوم زنجیره پلمیراز تست کووید ۱۹ در بخشی از مبتلایان اتفاق میافتد و نشان میدهد این ویروس در افراد مذکور دچار جهشهای تجمیعی سریع شده است.