به گزارش خبرنگار خبرآنی، عیسی منصوری در سیزدهمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان کردستان اظهار کرد: کردستان در جذب اعتبارات اشتغال پایدار روستایی عملکرد خوبی داشته و در مرحله پنجم پرداخت این تسهیلات نیز سهم این استان ۶ هزار میلیارد ریال است.
منصوری اعلام کرد: بازپرداخت این تسهیلات که در سنوات گذشته به روستاییان واگذار شده، در حال حاضر شروع شده و در استانی همچون کردستان تاکنون ۶۶۰ میلیارد ریال بازپرداخت انجام شده است.
وی افزود: از محل این بازپرداختها میتوانیم به متقاضیان جدید تسهیلات پرداخت کنیم لذا انتظار میرود مسئولان این استان در راستای افزایش مشارکت مردمی در پرداخت اقساط تسهیلات تمام تلاش خود را به کار گیرند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ظرفیتهای ویژه حوزه آی تی در راستای ایجاد اشتغال برای جوانان اشاره کرد و گفت: ما تمام وقت خود را گذاشتهایم که در حوزههای کشاورزی، صنعت و گردشگری سرمایهگذاری کنیم و در نهایت تنها ۲۰ هزار شغل ایجاد میکنیم در حالی که در بخش آی تی در صورت حمایت میتوان تا ۸۰۰ هزار شغل ایجاد کرد.
منصوری افزود: آی تی بزرگترین حوزهای است که میتوان با توجه به قابلیت و ظرفیتی که جوانان این استان دارند برای ایجاد اشتغال و درآمد روی آن حساب ویژه ای باز کرد اما متأسفانه مسئولان این استان هیچ حمایتی از این حوزه نمیکنند.
وی با تأسف از کم لطفی مسئولان کردستانی به جوانان فعال در حوزه آی تی اظهار کرد: جوانانی که در این عرصه کار میکنند هیچ نیازی به دریافت تسهیلات ندارند و کارهای بزرگی انجام دادهاند اما مسئولان کردستانی نه تنها حمایتی نکردهاند بلکه حتی حاضر نیستند مکانی را به صورت رایگان به این جوانان سرمایهگذار واگذار کنند و آنان را از محلی که در اختیار داشتند نیز بیرون کرده که این بسیار جای تأسف دارد.
منصوری افزود: اگر در کردستان این صنعت دیده شود میتواند سهم قابلتوجهی از اشتغال را به خود اختصاص دهد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: باید جهتگیری صرف منابع را به سمت حوزههایی ببریم که با کمترین اعتبار بیشترین ایجاد اشتغال را داشته باشد و از اشتغالهای سنتی و کم بازده پرهیز کنیم.
منصوری افزود: برای ایجاد هر شغل در بانکهای عامل میانگین تسهیلاتی ۷۰۰ میلیون ریالی پرداخت میشود و قابل قبول است.
وی خاطرنشان کرد: سقف تسهیلات با کارمزد تا ۱۲ درصد حدود ۱۵۰ میلیارد ریال است و برای تسهیلات ۱۸ درصد کارمزد نیز ۷۵۰ میلیارد ریال سقف تسهیلات در نظر گرفته شده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فرمانداران شهرستانهای مختلف کردستان خواست که در هر شهرستان سه پروژه بزرگ را برای دریافت تسهیلات اشتغال زایی معرفی کنند.