به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ مهدی رضایی درباره آخرین وضعیت نسخه نویسی الکترونیکی در کشور گفت: هماکنون نسخه الکترونیک در استانهای کشور مستقر شده است. در این طرح پزشکان اقدام به نسخه نویسی الکترونیک میکنند و ارائه خدمات تجویز شده در داروخانه و مراکز پاراکلینیک با ارائه یک کد رهگیری امکان پذیر است.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت افزود: در مواردی که پزشک اقدام به تجویز در برگههای دفترچه داروخانه، آزمایشگاه و تصویربرداری در زمان ارائه خدمت و با استفاده از فرآیند ثبت نسخه کاغذی اقدام به ثبت الکترونیک نسخه میکند؛ در این فرایند تمام قوانین رسیدگی در نسخه الکترونیک به صورت برخط کنترل و امکان محاسبه پرداخت از جیب بیمار فراهم میشود.
وی تصریح کرد: بررسی مراکز فعال در طرح نسخه الکترونیک براساس آمار مراکز طرف قراداد دارای صورتحساب الکترونیک در آبان ماه و نیز مراکز جدید با ثبت حداقل یک نسخه الکترونیک در آذرماه نشان میدهد، بیش از 80 درصد مطبها، داروخانهها، تصویربرداریها و آزمایشگاهها در بخش غیر از دولتی دانشگاهی شامل خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی، از مراکز فعال در طرح نسخه الکترونیک هستند .
وی گفت: نسخه الکترونیک و حذف دفترچههای کاغذی تا شهریور 1400 انجام میشود.
رضایی با اشاره به اینکه علاوه بر این سایر مراکز سرپایی اعم از درمانگاه، فیزیوتراپی، بخش سرپایی بیمارستان و در بیشتر استانها طرح نسخه الکترونیک را پیاده سازی کردند اظهار داشت: استقرار نسخه الکترونیک در بخش دولتی و حذف دفترچههای کاغذی در دستور کار قرار دارد.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/