به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار قاسم رضایی در نودمین نشست اعضای کمیته مقابله با ورود و عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی با اشاره به پیشینه تشکیل این کمیته در ستاد نیروی انتظامی اظهار کرد: معتقدم که نباید صرفاً به تدوین دستورالعمل، بخشنامه و ابلاغ آن بسنده کنیم، مصوبات اینگونه نشستها و جلسات باید با همه جانبهنگری، تهیه، تدوین و اجرایی شود، در واقع به سرانجام رسیدن و عملیاتی شدن مصوبات چنین نشستهایی حائز اهمیت است؛ مصوبهنویسی نکنیم، اجرای مصوبات به نتیجه عینی و عملی برسد.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه تصویب مصوباتی که قابلیت اجرا و عملیاتی شدن نداشته باشد به نوعی به منزله وقت تلف کردن است، تأکید کرد: دستور کار چنین نشستهایی با دقت احصاء، و بررسی شود و پیرامون آن تبادل نظر صورت میگیرد، بنابراین هیچ دلیلی پذیرفته نیست که مصوبات کمیته مقابله با ورود و عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی بر زمین بماند و اجرایی نشود، قطعاً دستگاههای مسئول باید درباره کمکاریها پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه وظایف سنگینی بر عهده ما است، عنوان کرد: همه ما موظف هستیم که راه شهدا را ادامه دهیم و از آرمانها و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تا پای جان صیانت کنیم و با توجه به مسئولیت و وظیفهای که پذیرفتهایم باید پاسخگو باشیم و کمکاری، اهمال و کوتاهی در پیگیری امور و انجام وظایف از ما قابل قبول نیست.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه ما در قبال تأمین امنیت و آرامش مردم وظیفه داریم، افزود: تا پای جان برای امنیت، آرامش و آسایش این مردم پیش میرویم و به گونهای عمل میکنیم که خواب بر چشم دشمنان این آب و خاک حرام شود.
رضایی با بیان اینکه مبارزه قاطع با موادمخدر از تأکیدات و انتظارات مقام معظم رهبری "مدظله العالی" است، بیان کرد: مردم نیز از ما انتظار و مطالبه دارند که در مبارزه با قاچاقچیان مواد افیونی و مخدر، شناسایی سرشبکهها و اعضای اصلی باندهای مواد مخدر و خردهفروشان با اقتدار ظاهر شویم.
نباید اجازه ورود مواد مخدر را به کشور دهیم
جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نقش اثرگذار مشارکتهای مردمی در شناسایی قاچاقچیان مواد مخدر، بر تشدید اقدامات مقابلهای تأکید کرد و افزود: تمرکز بر شناسایی، دستگیری و برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر باید با محوریت اشراف اطلاعاتی از مبدأ صورت بگیرد، به هیچ عنوان نباید اجازه ورود موادمخدر را به کشور ردهیم و در واقع تمرکز ویژهای بر مرزهای شرقی و حاشیه شرق کشور صورت گیرد.
وی با اشاره بر لزوم ارتقاء سطح کیفی اقدامات مقابلهای با مواد مخدر، متذکر شد: ضمن اینکه اجرای چنین طرحهایی نباید مقطعی باشد و استمرار آن از الزامات است؛ هزینه جرم نیز باید افزایش یابد و قانونگذاران به گونهای قوانین را تصویب کنند که با در نظر گرفتن مجازات کافی، قوانین لحاظ شده بازدارنده باشد.
لزوم به کارگیری تجهیزات نوین و پهپادی در مبارزه با مواد مخدر
این مقام انتظامی بر لزوم به کارگیری تجهیزات نوین و پهپادی در فرآیند مبارزه با مواد مخدر تأکید و تصریح کرد: بهرهگیری از تجهیزات نوین و فناوریهای روز ضمن کاهش خطای انسانی، به افزایش کشفیات و تسریع در انجام مأموریتها کمک شایانی میکند.
رضایی، برخورد با خردهفروشان مواد مخدر را نیز از اولویتهای اصلی برشمرد و گفت: خردهفروشان مواد مخدر بدانند که در تیررس پلیس و قانون هستند و با قاطعیت با آنها برخورد میشود از طرفی اجرای طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر نیز با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: بررسیها حاکی از این است که بخش اعظمی از سرقتهای خرد توسط، معتادان متجاهر صورت میگیرد بنابراین بر ایجاد ظرفیت و مراکز کافی باز پروری و نگهداری معتادان متجاهر تأکید داریم، در شرایطی که شاهد شیوع ویروس کرونا در کشور هستیم، باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی، فرآیند جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر با ایجاد مراکز کافی بازپروری و نگهداری آنها، محقق شود، پذیرفته نیست که به بهانههای مختلف این افراد در شهرها رها باشند و زمینه آسیبهای مختلف اجتماعی را فراهم کنند، لازم است که دستگاههای مختلف اعم از بهزیستیها، شهرداریها و سایر ارگانها در راستای ساماندهی معتادان متجاهر اقدام کنند.
جانشین رئیس پلیس کشور، با طرح پیشنهاد لزوم تهیه طرح جامع عملیاتی مبارزه با موادمخدر گفت: بر مبنای این طرح، منابع، اعتبارات و تجهیزات متولیان امر، تخصیص یابد و متولیان باید بر مبنای انتظارات، پاسخگوی عملکرد خود باشند، موضع ما در مبارزه با مواد مخدر مشخص است؛ قاطع و مقتدر هستیم بنابراین نتیجه اقداماتمان در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید ملموس باشد و در جامعه دیده شود.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/