به گزارش خبرنگار خبرآنی، وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه این سمپوزیوم با اشاره به قدمت دو دهه این رویداد که از سال ۲۰۰۱ به صورت دوسالانه در کشور برگزار می شود، گفت: این سمپوزیوم بیانگر تجارب بین المللی در زمینه ICT است.
وی با بیان اینکه سمپوزیوم بین المللی مخابرات به مدت ۳ روز با حضور فعالین حوزه ICT ، پژوهشگران و اساتید خارجی و داخلی حول ۳ محور « شبکه ها، سامانه ها و فناوری های نسل آینده»، « خدمات نسل آینده» و « سیاستها و مقررات نسل آینده» برگزار می شود، گفت: این سمپوزیوم می تواند نقطه اتصال حوزه ICT با فعالیت های جاری وزارت ارتباطات و شرکت های تابعه این وزارتخانه باشد.
یزدانیان با اظهار امیدواری که این رویداد خط راهنمایی برای فعالیت های توسعه ای حوزه ICT طی سالهای آینده باشد، گفت: سمپوزیوم بین المللی مخابرات با توجه به اهمیتی که دارد، می تواند پشتیبان علمی فعالیت های وزارت ارتباطات باشد.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جهان و با بیان اینکه عمده فعالیت های بشری با استفاده از فضای مجازی در دوران کرونا انجام می شود، افزود: در شرایط فعلی موضوع هوش مصنوعی و تحلیل داده ها نقش کلیدی در دنیا ایفا می کنند و تبادل داده به یک الزام برای کسب و کارها تبدیل شده است.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در این راستا پروژه های تحقیقاتی با محوریت این فناوری ها در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تعریف شده است که به زودی اطلاع رسانی می شود.