توضیح جهرمی درمورد کندی شبکه «شاد»

به گزارش خبرنگار خبرآنی، محمدجواد آذری جهرمی در پاسخ به کاربر دانش آموزی در سیستان و بلوچستان که از کندی اینترنت شاد و رایگان نبودن این سرویس گلایه کرده بود، توضیح داد.

وی گفت: اینکه گفته شده شاد رایگان نیست و زمانی که فایل ارسال می کنید می گوید تلاش مجدد، ربطی به رایگان بودن شاد ندارد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: شاد همه جا رایگان است و این موضوع به کندی شبکه شاد برمی گردد.

وی با بیان اینکه در هفته گذشته نیز گلایه هایی از این بابت داشتیم و من نیز پیگیری کرده ام، گفت: مسئولان این شبکه گفته اند که سرورهای جدید گرفته و هاردهای پرسرعت گذاشته اند و هم اکنون مشکل حل شده است اما من باز هم پیگیری خواهم کرد.

آذری جهرمی افزود: تلاش ما این است که علاوه بر ۳۹ هزار روستایی که اینترنت برده ایم، در ۵ هزار روستای دیگر هم اینترنت را برقرار کنیم تا همه بتوانند استفاده کنند و متصل باشند. 

برچسب ها :

توضیح جهرمی درمورد

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.