صادرات تسلیحات آمریکا در سال مالی ۲۰۲۰ به ۱۷۵ میلیارد دلار رسید

مقامات اعلام کردند، به دلیل محدودیت‌های کمتر دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ که خرید تجهیزات نظامی از آمریکا را برای کشورهای دیگر تسهیل می‌کند، فروش تجهیزات نظامی آمریکا به دولت‌های خارجی در سال مالی ۲۰۲۰ با ۲.۸ درصد افزایش به ۱۷۵ میلیارد دلار رسید.

به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه آمریکا آمار فروش‌های نظامی در سال مالی ۲۰۲۰ را که ۳۰ سپتامبر به پایان رسید، منتشر کرد. فروش تجهیزات نظامی آمریکا در سال مالی گذشته بالغ بر ۱۷۰ میلیارد دلار بود.

همزمان با تلاش متحدان آمریکا برای دسترسی به تازه‌ترین تکنولوژی‌های کمپانی‌هایی چون لاکهید مارتین و ریتون، فروش جت‌های جنگنده‌ و موشک‌های هدایت‌شونده در سال گذشته افزایش داشته است. قراردادهای بزرگ در سال مالی ۲۰۲۰ شامل فروش ۶۳ فروند جنگنده اف-۳۵ ساخت کمپانی لاکهید مارتین به ژاپن به ارزش ۲۳ میلیارد دلار بوده است.  

برای دولت‌های خارجی دو راه برای خرید تسلیحات از کمپانی‌های آمریکایی وجود دارد: فروش‌های تجاری مستقیم از طریق مذاکره میان یک دولت و یک کمپانی، و فروش‌های نظامی خارجی که در جریان آن یک دولت خارجی معمولا با یکی از مقامات وزارت دفاع در سفارت آمریکا در پایتخت خود ارتباط برقرار می‌کند. هر دو روش نیازمند تایید دولت آمریکاست.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد، فروش‌های نظامی مستقیم توسط کمپانی‌های خارجی در سال مالی ۲۰۲۰ با ۸.۴ درصد افزایش به ۱۲۴.۳ میلیارد دلار رسید در حالی که این رقم در سال مالی گذشته ۱۱۴.۷ میلیارد دلار بود. فروش‌های ترتیب داده شده از طریق دولت آمریکا هم در سال مالی ۲۰۲۰ با ۸.۳ درصد کاهش به ۵۰.۷۸ میلیارد دلار رسید در حالی که این رقم در سال مالی گذشته ۵۵.۳۹ میلیارد دلار بود.

به گفته "بیل هارتونگ"، مدیر اندیشکده "برنامه امنیتی و تسلیحاتی در مرکز سیاست بین‌المللی"، به طور میانگین فروش‌های نظامی خارجی تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ سالانه بالغ بر ۵۷.۵ میلیارد بوده در حالی که میانگین فروش‌های نظامی خارجی در هشت سال ریاست جمهوری باراک اوباما سالانه ۵۳.۹ میلیارد دلار بوده است.

وی افزود: در دوره ریاست جمهوری ترامپ فروش‌های نظامی به طور متوسط سالانه شش درصد بیشتر بوده است.

دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ میلادی برنامه جدیدی را تحت عنوان "خرید تجهیزات آمریکایی" آغاز کرد که در جریان آن محدودیت‌ها برای فروش‌های نظامی را ساده‌تر و سست‌تر کرد و مقامات آمریکایی را ترغیب کرد تا نقش بزرگ‌تری در افزایش معاملات خارجی در صنعت تسلیحات آمریکا ایفا کنند. ترامپ به دنبال شکست در انتخابات ریاست جکمهوری سه نوامبر قرار است ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی کاخ سفید را ترک کند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.