به گزارش خبرنگار حوزه دولت پایگاه خبری خبرآنی، رضا اردکانیان وزیر نیرو در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت گفت: فردا در پویش «هر هفته الف-ب ایران» طرح های صنعت برق در چند استان کشور را با ارزش 6000 میلیارد تومان افتتاح میکنیم که شامل نیروگاههای بخار، تجدیدپذیر و نیروگاههای بادی در سیستان و بلوچستان هستند و در خوزستان هم نیروگاههای تجدیدپذیر افتتاح میشود.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
وی افزود: طبق تأکیدی که آقای رئیسجمهور داشتند، بعد از تصویب طرح برق امید در اوایل شهریورماه که زمان اجرای آن از ابتدای آبانماه بود و شروع هم شده و امیداوریم اولین قبض برق را آخر آذرماه به به مردم گزارش دهیم که چه جمعیتی مشمول تخفیف 100 درصدی در بخش خانگی شدند.
وزیر نیرو گفت: همچنین کار روی موضوع آب را هم آغاز کردیم و علیرغم تفاوتهای این دو حیطه، برای اینکه فرهنگ اصلاح مصرف توسعه یابد، طرحی را آماده کردیم که در دولت هم بررسی و تصویب و امسال اجرایی میشود. در این طرح گروهی از مشترکان کممصرف در آب نیز مشمول تخفیف 100 درصدی خواهند شد و امیدواریم این دو حرکت موجب شود که آثارش در را تشویق کممصرفان در تابستان و در کاهش مصرفِ گروه پرمصرف نیز ببینیم.
اردکانیان هم چنین درخصوص اقدامات انجام گرفته برای مدیریت سیلاب ها اظهار داشت: پیشبینیهای سازمان هواشناسی که همکاری نزدیکی را با آنها دنبال میکنیم، حاکی از این است که شرایط ما در فصل پاییز نرمال و زیر نرمال خواهد بود و به این معناست که بارشها به اندازه متوسط بلندمدت 50 ساله است. تا الان کمی بالاتر از شرایط نرمال و البته کمتر از بارشهای سال قبل که سال پرآب و تری بود هستیم، اما آمادگیهای لازم را فراهم کردهایم.
وی افزود: برای مثال در خوزستان سدهای بزرگ مخزنی داریم و علیرغم اینکه در روزهای اخیر بیش از 360 میلیون متر مکعب سیلاب را دریافت کرده و در این مخازن تسکین دادیم، 9 میلیارد متر مکعب حجم خالی برای پذیرش سیلاب داریم ولی به این معنا نیست که در اثر بارشهای شدید در مناطق شهری مشکلات آبگرفتگی نباشد. هر جایی که سیستم جمعآوری آب سطحی نداشته باشیم، این مشکلات برای شهروندان فراهم میشود و در بعضی مواقع به دلیل نبودن سیستم جمعآوری آبهای سطحی، روانآبهای سطحی وارد شبکه فاضلاب میشود و حتی در مقابل فاضلاب، ورودی در این روانآبها افزایش مییابد و فاضلاب در جاهایی بیرون میزند.
وزیر نیرو بیان کرد: اینها مشکل است و اینکه بگوییم این بخش مربوط به وزارت نیرو هست و بخش دیگر نیست، قابل قبول نیست و مجموعه ما، چه وزارت نیرو و چه شهرداریها که به لحاظ منابع درآمدی بیشتر متکی به خود مردم هستند، باید سعی کنیم شبکههای فاضلاب را توسعه دهیم که با یکپارچهسازی فاضلابهای شهری و روستایی در این مسیر قرار گرفته ایم و امیدواریم شهرداریها هم بتوانند بویژه در شهرهایی مسطح مثل اهواز سیستم جمعآوری آبهای سطحیشان را فراهم کنند تا وقتی این نعمات نازل میشود، برای مردم مشکلی پیش نیاید.
انتهای پیام/