به گزارش گروه مجلس پایگاه خبری خبرآنی، علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز پس از حضور در جلسه امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس و در جمع خبرنگاران، گفت: در هفتههای اول حضورم در وزارت صمت اتفاقات خوبی در معادن صورت گرفته و ابلاغیه خاصی را در این باره صادر کردم.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
وی افزود: وزارت صمت در ابلاغیه ای اعلام کرد معادنی که چندین سال فعالیت نداشته و راکد بودهاند باید هر چه سریعتر در زمینه بهرهبرداری فعالیتهای را انجام دهند.دو ماه از صدور این ابلاغیه گذشته است این در حالی است که حداکثر سه ماه فرصت داشتند.
وزیر صمت ادامه داد: همه کسانی که پروانه بهرهبرداری از معادن گرفتهاند یا مجوز اکتشاف داشته و اقدامی انجام ندادهاند یا اینکه پروانه بهرهبرداری گرفته و فعالیتی نداشتهاند، باید بدانند که فقط یکماه از فرصت درنظر گرفته شده باقی مانده است و اگر اقدام خاصی را انجام ندهند، طبق قانون موظف هستیم مجوزهای آنها را باطل کرده و دوباره توسط ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استانها به مزایده بگذاریم و به افرادی که اهلیت لازم را دارند مجوز را بدهیم.
رزمحسینی همچنین در خصوص افزایش قیمت گوشت مرغ و تخممرغ با اشاره به تقسیم کار با وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: در حوزه گوشت قرمز و مرغ و تخممرغ مسئولیت بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.
وزیر صمت با بیان اینکه ما به عنوان تامین کننده نهادههای دامی تاکنون 1/4 میلیون تن کالا را از گمرکات ترخیص کرده ایم، افزود: در مجموع 4 میلیون و 300 هزار تن کالا در بندر عباس و بندر امام خمینی (ره) وجود داشت که با توجه به دستور رئیس جمهور و بازدید بنده به سرعت در حال ترخیص است.کالاهای ترخیص شده تحویل وزارت جهاد کشاورزی میشود که این وزارتخانه باید از طریق سامانه بازارگاه توزیع کند.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی مطالبه افزایش قیمت برخی کالاها را داشت که ستاد تنظیم بازار به در برابر آن مقاومت کرد.
رزم حسینی با تاکید بر لزوم توجه به تولیدکنندگان و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی دام و طیور تصریح کرد: ما باید اقداماتمان را طوری تنظیم کنیم که هم تولیدکنندگان امکان ادامه تولید داشته باشند و هم قیمت در بازار داخل متعادل باشد.
وزیر صنعت معدن و تجارت، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مسئول حوزه قاچاق سیگار دانست و گفت: ما برای افزایش تولید داخل سیگار اقدام کردهایم، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مسئول کنترل قاچاق در کشور است و وزارت صمت تنها یک عضو این ستاد است.
وی افزود: آنچه ما میتوانیم انجام دهیم در حوزه تولید داخل است که خوشبختانه برای افزایش تولید داخل اقدام کردهایم، دو مولفه ایجاد محدودیت و همچنین نرخ ارز عامل اصلی قاچاق کالا در کشور است، وقتی محدودیت ایجاد میکنیم، متاسفانه در آن سو، قاچاق کالا انجام میگیرد.
رزم حسینی همچنین درخصوص فعالیت شرکتهای خارجی تولید دخانیات در کشور گفت: شرکتهایی که مجوز تولید دارند، کارشان را انجام میدهند.
انتهای پیام/