صندوق بین‌المللی پول خواستار محرک‌های مالی بیشتر برای تقویت اقتصاد جهان شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از شینهوا، گیتا گوپینات، اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول از سیاست‌گذاران خواست تا محرک های مالی بیشتری را برای تقویت اقتصاد جهانی که با بحران کرونا دست و پنجه نرم می کند ارائه دهند ، زیرا اقتصاد جهانی در دام نقدینگی است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)

گوپینات در مقاله ای که در در روزنامه فایننشال تایمز منتشر شد، نوشت: برای اولین بار در 60 درصد کشور های جهان که شامل 97 درصد اقتصادهای پیشرفته می شود، بانک های مرکزی نرخ بهره را به زیر 1 درصد رسانده اند. در یک پنجم جهان نیز نرخ بهره منفی است.

وی افزود: در صورت بروز یک شوک دیگر، بانکهای مرکزی فضای کمی برای کاهش بیشتر نرخ بهره دارند.

اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول با بیان اینکه سیاست های مالی باید یک نقشی اساسی در بهبود وضعیت اقتصاد جهانی داشته باشند، تاکید کرد جهان در دام نقدینگی افتاده است و باید در مورد سیاست های مناسب برای بیرون آمدن از این بحران به توافق برسیم.

گوپینات پیشنهاد کرد که مقامات مالی می توانند از طریق انتقال وجه نقد برای حمایت از مصرف و سرمایه گذاری گسترده در تأسیسات پزشکی، زیرساخت های دیجیتال و حفاظت از محیط زیست، به طور فعال از تقاضا حمایت کنند.

وی گفت: این هزینه ها باعث ایجاد اشتغال، ترغیب سرمایه گذاری خصوصی و ایجاد زیربنایی برای بهبود اقتصادی بهتر و سبزتر می شود.

گوپینات همچنین خاطرنشان کرد که "اهمیت محرک‌های مالی احتمالاً هرگز بیشتر از اکنون نبوده است" چرا که چند برابر شدن هزینه ها و رشد اقتصادی ناشی از افزایش سرمایه گذاری بخش دولتی در دام نقدینگی طولانی مدت افتاده است.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.