وزیر بهداشت:‌ رسانه‌های معاند در موضوع کرونا دنبال تشویش اذهان هستند

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ‌پایگاه خبری خبرآنی، سعید نمکی وزیر بهداشت در اولین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بر اساس سیاستی که مقام معظم رهبری فرمودند یعنی تقدم سلامت بر امور و تعیین مصادیق محدودیت‌ها در وزارت بهداشت و فرمایش بعدی رهبری تبعیت جمعی از این پروتکل‌ها بود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)

وی افزود: در گذشته در دوره 60 روزه اتفاقی در این مملکت افتاد که تقریبا دنیا را به حیرت وا داشت، منظور ما رسانه‌های معاند نیست که کار ما را با تشویش اذهان عمومی روبرو می‌کند.

وزیر بهداشت گفت: ایران در بخش سلامت البته با همت همه عزیزان، مردم و دستگاه‌ها دستاورد نمونه‌ای در دنیا داشتیم و در دو ماه مرگ در روز را به حدود 30 مورد رساندیم. یک بیمار در آن اپیدمی پشت در هیچ بیمارستانی نمانده بود و آن زمانی بود که این بیماری و این شرایط به اروپا نرسیده بود. اینکه ایران در دو ماه توانست مرگ را به کمتر از 40 در روز برساند و از واردکننده موارد مورد نیاز، خود را به صادرکننده برساند یک حرکت عظیم بود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.