به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، اظهار کرد: خطاب بنده به مدارس خاص و غیردولتی است؛ متأسفانه مشاهده شده، در ایام گذشته برخلاف دستورالعملهای صادره برای مدارس به منظور نحوه اداره کلاسهای درس و زمان آموزش، برخی از مدارس تخطی کردهاند.
وی افزود: این مدارس دقیقا برنامه هفتگی حضوری دانشآموزان را در فضای مجازی دنبال میکنند. حداکثر زمان تدریس در آموزش مجازی آموزش یا آموزش در زمان بحران 35 دقیقه برای دوره متوسطه اول و دوم و 25 دقیقه برای دوره ابتدایی است، متأسفانه برخی از مدارس غیردولتی به نوعی وارد رقابت شدهاند و دانشآموزان را از 7:45 صبح تا 14:45 عصر در کلاسهای غیرحضوری نگه میدارند و کلاسها و کتابهای غیردرسی را در این برنامهها جای می دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: بر آموزش براساس دستورالعملی که برای تمام مدارس ارسال شده است، تأکید داریم. این دستورالعمل در 27 مهر 99 با عنوان دستورالعمل زمان مجاز برای کلاسهای مجازی به مدارس ارسال شده است، کتابهای غیردرسی به هیچ وجه نباید در این برنامه تدریس شود و تاکید بر برنامه درسی ملی است.
فولادوند متذکر شد: من با کمال عذرخواهی به مدارس غیردولتی و خاص هشدار میدهم مراقب سلامت دانشآموزان باشند و چون آنها احتمالا باید مدت طولانی را اینگونه آموزش ببینند، این سبک از آموزش، دانشآموزان را دچار مشکل جسمانی و بینایی میکند باید سلامت آنها در اولویت باشد و تاکید میکنم بر رعایت زمان مقرر که حداکثر 35 دقیقه در دوره متوسطه اول و دوم و 25 دقیقه در دوره ابتدایی است.
وی ادامه داد: خواهش میکنم مؤسسان مدارس غیردولتی سلامت دانشآموزان را مدنظر قرار دهند، برنامه برای ورزش صبحگانی دانشآموزان و تحرک آنها داشته باشند و از طریق لایو و شبکه شاد میتوانند با دانشآموزان ارتباط داشته باشند و تاکید ما بر استفاده از شبکه شاد است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران عنوان کرد: مطالبی که گفتم خواسته خانوادههاست. دانشآموزان و خانوادهها از آموزش مداوم و طولانی در فضای مجازی خسته شدهاند و تاکید داریم مدارس از محتوای شبکه شاد که محتوای درست، غنی و دقیق آموزشی است استفاده کنند و دانشآموزان را برای تکرار مباحث به کلاسهایی که در شبکه آموزش ترتیب داده شده است ارجاع دهند و به سلامت دانش آموزان هم به طور دقیق بپردازند.
انتهای پیام/