علیاصغر ملکی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی در ارتباط با افزایش قیمت گوشت گوسفندی در هفته های اخیر اظهار کرد: دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز به دلیل گرانی گوسفند زنده است به طوری که قیمت گوسفند زنده به یکباره از 44 تا 45 هزار تومان به 57 تا 58 هزار تومان افزایش یافته است.
وی افزود: به طور معمول از هر کیلو گرم گوسفند زنده نیم کیلوگرم گرم گوشت به دست می آید و طبیعی است که با افزایش قیمت گوسفند نرخ گوشت نیز در قصابی و فروشگاه ها افزایش یابد.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی ادامه داد: از دو هفته قبل 12 هزار تومان به قیمت گوسفند زنده اضافه شده و قیمت گوشت قرمز را نیز حدود 24 هزار تومان بالابرده است.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید. (کلیک کنید)
وی در ارتباط با دلایل افزایش قیمت گوسفند زنده تصریح کرد: تولید و عرضه دام به بازار کم شده و دام سال قبل رو به اتمام است؛ از طرفی نهادههای دامی گران قیمت و قاچاق دام زنده به خارج کشور، قیمتها را در بازار افزایش داده است.
ملکی درباره قیمت امروز هرکیلوگرم گوشت شقه گوسفندی در تهران گفت: هر کیلوگرم گوشت شقه نر و با کیفیت به قیمت 125 تا 130 هزار تومان به دست خرده فروشان می رسد که آنها نیز می توانند با 10 درصد سود خرده فروشی این محصول را به فروش برسانند.
بنابر گزارش میدانی خبرنگار پایگاه خبری خبرآنی، قیمت هرکیلوگرم گوشت گوسفندی شقه ایرانی در بازار تهران از 115 هزار تومان تا 140 هزار تومان با توجه به شرایط کیفی در فروشگاههای مختلف قیمت گذاری میشود.
قیمت هرکیلوگرم گوشت سردست گوسفندی با استخوان ایرانی نیز حدود 157 هزار تومان، گوشت ران گوسفندی با استخوان 158 هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم گوشت سردست گوسفندی بدون دنبه 160 هزار تومان و ران گوسفندی بدون استخوان و ماهیچه با استخوان 161 هزار تومان به فروش میرسد.
انتهای پیام/