به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، مهناز امامدادی، رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی درباره شناسایی ظرفیت ها در مرحله اول گفت:مرحله اول این طرح شناسایی ظرفیتها است و افراد حقیقی و حقوقی که میتوانند ما را کمک کنند شناسایی میشوند.
وی اضافه کرد: در بخش دوم توانمندسازی آموزش، مشاوره و هدایت بوده و فاز سوم اتصال به بازار ،برندسازی و اتصال به بنگاههای بالادستی است و در استان این کارها توسط جهاددانشگاهی به خوبی انجام شده است. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اجرای فاز اول را طی قراردادی به جهاددانشگاهی واگذار کرد.
به گفته امامدادی ، در فاز اول برای 2700 نفر اشتغال ایجاد شده که پایدار است و به بازار وصل شدهاند.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی ادامه داد: بخش دیگر اشتغال حدود 170 زن سرپرست خانوار است، طرح دیگری در مرحله ثبت نام است و اجرایی نشده که سهم لرستان 1000 نفر است که امیدواریم منابع آن تامین و در سطح وسیعتری انجام شود. در مشاغل خانگی نیازمند تغییر نگاه در راستای توسعه هستیم.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: باید به رشتههای قدیمی نگاه جدید شود و برای آنها برنامه داشته باشیم و در عین حال به رشتههای جدید نیز بپردازیم. هدف ایجاد توسعه و موجی از اشتغال و نگاه جدید به مشاغل خانگی است و باید کمک کرد این تغییر نگاه در مشاغل خانگی اتفاق بیفتد .
انتهای پیام/