به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، تنها 2500 نفر از نیروی کار تعدیل شده بریتیش پترولیوم داوطلبانه از این شرکت جدا میشوند و 7500 نفر دیگر اجبارا اخراج خواهند شد.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرآنی بخوانید.
این شرکت بزرگ در ماه ژوئن اعلام کرد قصد دارد حدود 15 درصد از نیروی کار خود را اخراج کند. این تعدیل نیرو بخشی از طرح برنارد لونی، مدیرعامل این شرکت برای کاهش هزینهها و بازسازی کسب و کارش به سمت یک آینده بدون کربن است.
بسیاری از این اخراج ها شامل کارکنان دفتری از جمله بخش تولید و اکتشاف نفت و گاز میشود و قرار است هزاران مهندس، زمین شناس و دانشمند این بخش را ترک کنند.
برییش پترولیوم طی بیانیه ای اعلام کرد:«ما در جهت تعریف سازمان جدید خود پیشرفت هایی داشته ایم و انتظار داریم این فرایند طی ماههای آینده تکمیل شده و تمام کارکنان موقعیتهای خود را بشناسند».
صنعت نفت با یکی از بزرگترین بحران های خود مواجه است. سقوط تقاضا و قیمت نفت به خاطر همهگیری ویروس کرونا و فشار فعالان و سرمایهگذاران برای کمک به مبارزه با تغییرات جوی چالش های بزرگی برای این صنعت به وجود آورده است.
از 23600 نفری که برای تعدیل نیروی داوطلبانه مناسب هستند، 2500 نفر درخواست دادهاند که شامل 500 پست ارشد میشود. این بدان معناست که حدود یک چهارم از تعدیل نیرویی که برنارد لونی اعلام کرده بود داوطلبانه خواهد بود.
لونی قول داده تولید نفت و گاز را 40 درصد تا پایان این دهه پایین بیاورد. وی به دنبال توسعه تولید انرژیهای تجدید پذیر مانند انرژی بادی و خورشیدی است.
سهام بریتیش پترولیوم در حال حاضر با پایینترین رقم از 1995 معامله میشود و سود سهام آن حدود 13 درصد است.
این شرکت اعلام کرد تعدیل نیروهای داوطلبانه آن در 21 کشور دنیا اعمال خواهد شد. بزرگترین دفاتر این شرکت در لندن و آبردین در انگلیس، هوستون در آمریکا، باکو در آذربایجان، لوآندا در آنگولا، عمان و ترینیداد و توباگو قرار دارند.
انتهای پیام/56