به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، پسازآنکه ویروس کرونا که تاکنون هزاران تن را به کام مرگ کشانده است و آینده اقتصاد جهان را در هالهای از ابهام فروبرده است، در جهان شیوع پیدا کرد، بسیاری از صنایع ازجمله صنعت نمایشگاهی که بعضا ماهها برای برگزاری آنها برنامهریزیشده است در ایران و جهان یکی پس از دیگری تعطیل شدند. به دنبال تعلیق صنعت نمایشگاهی، صنایع وابسته به آن مانند صنعت هتلداری، رستورانها، خطوط حملونقل هوایی، صنعت بازاریابی، گمرک، صنعت گردشگری و... با مشکلات فراوانی روبرو شدهاند.
بدون شک نمایشگاههای ایران نیز به سبب این بیماری با مشکلات فراوانی دستوپنجه نرم میکنند. به گفته مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران از زمان شیوع ویروس کرونا، صنعت نمایشگاهی کشور نزدیک به سه هزار و 100 میلیارد ریال ضرر کرده است.
با تمام این اوصاف در تمامی کشورهای توسعهیافته این مباحث و ضررهای سنگین باعث نشده مسوولان نگاه اجباری به بازگشایی نمایشگاه داشته باشند.
در همین راستا «اسدالله امینی» دبیر انجمن تولیدکنندگان سیستمهای تهویه مطبوع ایران بابیان اینکه حفظ سلامت جامعه و اجتماع از مهمترین رویکردهای هر دولت است تأکید کرد: اگرچه همه معتقد هستیم نمایشگاه و فضای نمایشگاه علاوه بر رشد و توسعه صنعت میتواند بهرهوری ، انتقال دانش و فنآوری و ارزآوری را به ارمغان داشته باشد اما در این شرایط اسفبار کرونایی لزوم و اصرار به برگزاری نمایشگاه توجیه منطقی ندارد.
وی بابیان مطلب فوق افزود: اعضای این انجمن بهشدت مخالف برگزاری نوزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی تأسیسات ساختمان و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی تهران در تاریخ 30 مهر الی 3 آبان ماه هستند و این اصرار تنها به علت حفظ جان شهروندان، علاقهمندان و بازدیدکنندگان است.
امینی بابیان اینکه این انجمن طی نامههای مکرر از وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان توسعه تجارت، درخواست لغو یا تغییر زمان این نمایشگاه را داشته است تأکید کرد: نباید منافع یک اجتماع فدای منافع فردی یا ارگانی شود و بدون تردید این نمایشگاه نمیتواند بازخورد مطلوبی در این عرصه زمانی داشته باشد.
وی گفت: در حال حاضر تولیدکنندگان نیز درخواست لغو این نمایشگاه رادارند و از شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران درخواست لغو و بازپرداخت هزینه کرد آنها رادارند.
دبیر انجمن تولیدکنندگان سیستمهای تهویه مطبوع ایران در ادامه بابیان اینکه لغو یا درخواست موکول زمان نمایشگاه بههیچعنوان درخواست نامعقولی نیست گفت: در حال حاضر حفظ جان شهروندان در اولویت قرار دارد و اصرار به برگزاری نمایشگاهها بههیچعنوان منطقی قلمداد نمیشود.
وی درنهایت با اشاره به اینکه باید حرف انجمنها از سوی مسئولان شنیده شود تأکید کرد: انجمنها بهعنوان بازوی حمایتی تولید، صنعت و اقتصاد کشور از ترکیب اعضایی تشکیلشدهاند که درد صنعت و اقتصاد را با گوشت و پوست خود درک کرده و میکنند و اگر اصراری به عدم برگزاری نمایشگاهها ازجمله نمایشگاه تأسیسات رادارند این اصرار کاملاً منطقی و فکر شده است.
انتهای پیام/