به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، حمید پور محمدی افزود: در نیمه نخست امسال، با اینکه قرار بود طبق قانون دولت تنخواهی را دریافت کند، اما نصف این مبلغ را دریافت کردیم و اگر هم نیاز به منابع بوده است از طریق انتشار اوراق مالی سعی کردیم این منابع را تأمین کنیم.
وی اضافه کرد: در این مدت هیچ باری از سوی بودجه دولت به پول قدرت و نقدینگی بر بانک مرکزی وارد نشده است.
معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه درباره بازار سرمایه گفت: همیشه یکی از خواستههای فعالان اقتصاد کلان تعمیق بازار سرمایه بوده، چون اقتصاد کشور به دو بال برای پرواز در حوزه پولی و بازار سرمایه نیاز دارد و همیشه اینها غیر متوازن بوده اند یعنی بازار پول بسیار بزرگ بود و نقش بازار سرمایه کمتر بود.
پورمحمدی افزود: بازار سرمایه به تدریج به نقش خود در اقتصاد میرسد و به طور طبیعی دولت نیز به عنوان یکی از فعالان جدی بازار سرمایه خواهد بود.
وی گفت: بویژه با انتشار اوراق در بازار ثانویه و نیز برخی سهامی که دولت بر اساس اصل 44 واگذار میکند از موضوعاتی است که رابطه دولت و بازار سرمایه را پررنگتر میکند و در بودجه سال آینده نیز توجه جدی به آن شده است و این رابطه شکل گرفته و گسترش خواهد یافت.
پورمحمدی افزود: بخشی از عرضهها از طریق عرضه مستقیم و بخشی از طریق صندوقهای etf واگذار شده و بخش دیگری از سهام دولت باقی مانده که باید آماده و در بورس عرضه شوند.
معاون سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: همچنین ابزارهای دیگری برای فروش انواع و اقسام داراییهای دولت میتواند در بودجه سال آینده به صورت شفافتر مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/