تفاهم‌نامه همکاری مشترک پژوهشی و فناورانه بین 3 دانشگاه امضا شد

به گزارش گروه دانشگاه ‌پایگاه خبری خبرآنی،‌ تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک پژوهشی و فناورانه با حضور علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ومحمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مسئولان و معاونان حوزه پژوهشی به امضاء رسید.

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم گفت: برقراری تعامل و همکاری میان این سه دانشگاه بزرگ، مدل جدید مدیریتی را رقم زده و موجبات اعتلای دانش، پژوهش و صنعت (industry income) را فراهم آورد.

وی با اشاره به تلخ کامی‌هایی که در سایه ویروس کرونا در جهان به وجود آمده، ضرورت شکل گیری طراوت علمی را خصوصا در حوزه دانشگاه یادآور شد و گفت: باید رفتار‌های مدیریتی با رویکردی هم گرایانه در سیستم مدیریتی کشور اجرا شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه استفاده از ظرفیت‌های حداکثری دانشگاه‌ها را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: بی‌تردید بهره‌‍مندی از پتانسیل‌های علمی و تجهیزاتی مشترک بین دانشگاهی بیش از پیش در سایه تلخ کرونا محقق شده است.

وی ادامه داد: شکل گیری فعالیت‌های علمی مشترک برپایه پژوهشی یکی از مهمترین دستاورد‌های انعقاد این تفاهم نامه مشترک است و پژوهش‌های روان تر، چالاک‌تر و منعطفانه‌تر در ذیل این همکاری‌های مشترک شکل خواهد گرفت.

زالی بیان کرد: نتایج اثربخش همکاری‌های بین دانشگاهی به عنوان الگویی موفق مورد تاسی سایر دانشگاه‌های کشور قرار گیرد.

عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم شکل گیری فعالیت‌های علمی را باعث افتخار دانست و تاکید کرد: برای ارتقا پژوهش و فناوری لازم است واحد‌های پژوهشی فارغ از هر محدودیتی فعالیت کنند.

وی از فعالیت‌ها و بخش‌های مشترک بین دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و تسهیل شرایط با هدف تعامل هرچه بیشتر دانشگاه‌ها را خواستار شد.

کریمی با تأکید ضرورت انجام فعالیت‌های مشترک سه دانشگاه گفت: این همکاری‌ها باید با گشاده‌دستی کامل و بدون هیچ محدودیتی انجام شود.

محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران نیز، ضرورت توسعه همکاری‌های بین دانشگاهی را مورد تاکید قرارداد و گفت: همکاری دانشگاه‌های فنی با علوم پزشکی ضرورتی انکار ناپذیر است.

وی ادامه داد: ضرورت توسعه همکاری‌های علمی هرگز موضوعی آرمانی و لوکس نیست و باید بیش از پیش در دستورکار باشد. تجارب بین دانشگاهی باید به صورت مدون و ساختارمند در اختیار حوزه‌های پژوهش قرار گیرد.

افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این مراسم با اشاره به این که در اپیدمی کووید 19 بسیاری از ظرفیت‌های پژوهشی شناسایی شد؛ اظهار کرد:همکاری‌های مشترک پژوهشی و فناورانه بین دانشگاهی می‌تواند مدل و الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه‌ها باشد.

وی تصریح کرد: باید خروجی‌هایی ایجاد شود تا فناوران دلسرد نشده و با قوت بیشتری فعالیت‌های علمی خود را به ثمر برسانند.

زرقی با اشاره به استقرار سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ایجاد زیر ساخت‌های راه اندازی مطالعات کوهورت کرونا و پسا کرونا را خواستار شد.

ایجاد کارگروه‌های مختلف مقابله و ریشه کنی کرونا، توجه بیش از پیش به علوم پایه، ایجاد سازوکار‌هایی با هدف همگرایی بیشتر دانشگاه‌ها و پیشنهاد تاسیس آزمایشگاه سطح 3 از جمله مواردی بود که دراین مراسم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.