به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از بی بی سی، رابرت زولیک، رئیس پیشین بانک جهانی، با اشاره به اختلافات شدید ایالات متحده و چین تأکید کرد که این تنش ها تهدیدی جدی برای بهبود وضعیت اقتصاد جهانی است.
وی ترامپ را مقصر دانست و گفت: من از ابتدا با ترامپ مخالف بودم... نه تنها به دلیل مواضع سیاسی او بلکه به دلیل آنچه که به نظر من نقص در شخصیت او است.
وی همچنین هشدار داد که اگر کشورها برای مقابله با بحران مالی کرونا همکاری نکنند، وضعیت اقتصاد جهان ممکن است مانند سال 1900 به نظر برسد.
زولیک که یکی از مقامات بلندپایه دولت آمریکا و همچنین مشاور شش رئیس جمهور این کشور بوده است، تأکید کرد که همکاری "تنها راهی است" که اقتصاد جهانی را از رکود خارج می کند.
وی که معاون وزیر خارجه آمریکا نیز بوده است، گفت که بزرگترین نگرانی وی تشدید تنش ها میان این کشور و چین است.
وی به شبکه خبری بی بی سی گفت: من فکر می کنم که (رابطه بین دوکشور) امروز در حال سقوط آزاد است و ما نمی دانیم که انتهای آن کجاست، و این وضعیت بسیار خطرناک است.
زولیک هشدار داد که "اگر کشورها از جهانی شدن عقب نشینی کرده و منافع ملی گرایی را دنبال کنند جهان ممکن است به سال 1900 شباهت پیدا کند یعنی زمانی که قدرت های بزرگ در حال رقابت بودند."
زولیک بین سالهای 2007 تا 2012، سالهایی که بحران مالی جهانی را در بر گرفت، به عنوان رئیس بانک جهانی خدمت می کرد. وی به عنوان رئیس سازمان مقابله با بحران مالی با صندوق بین المللی پول و دولت های جهان همکاری نزدیک داشت.
انتهای پیام/