زد و خورد حامیان و مخالفان ترامپ/شهردار سانفرانسیسکو ترامپ را "تروریست" نامید

شهردار سانفرانسیسکو با انتقاد از دونالد ترامپ او را "تروریست" و "دیکتاتور" خطاب کرده و از نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان که در صف اول مبارزه علیه رئیس‌جمهوری آمریکاست، قدردانی به عمل آورد.

به گزارش خبرآنی، لاندن برید، شهردار سانفرانسیسکو شنبه در گفت‌وگو با ای‌بی‌سی۷ نیوز گفت: ما یک تروریست داریم؛ ما یک دیکتاتور داریم که این کشور را اداره می‌کند و نانسی پلوسی هر روز در صف مبارزه علیه این شخص قرار دارد. با این حال قصد ندارم برای آنچه رخ داده، بهانه‌ بیاورم.

از زمان تعطیلی کسب و کارهای کوچک بر سر پاندمی کرونا و تلاش برای بقای آنها، فشارهای زیادی به جامعه آمریکا تحمیل شده است. در همین اوضاع، حضور نانسی پلوسی در یکی از آرایشگاه‌های سانفرانسیسکو از چشم رسانه‌ها دور نماند. آرایشگران از این اقدام رئیس مجلس نمایندگان خشمگین هستند و آن را نقض راهنمایی‌های ایمنی می‌دانند. پلوسی حتی از ماسک هم استفاده نکرد.

شهردار سانفرانسیسکو گفت، او احساسات مردم را درک می‌کند اما این شهر با مسائل دیگری هم روبروست و بنابراین زمان "حرکت رو به جلو" است.

او افزود: حرفم این است که نباید اجازه دهیم چنین مساله‌ای شهرمان را زیر و رو کند، آن هم در شرایطی که ما افرادی را داریم که بی‌خانمان هستند، مردمی را داریم که نمی‌توانند کسب و کارهایشان را باز کنند از جمله این سالن‌ها. من درک می‌کنم. این را فهمیده‌ام اما در نهایت، واقعا زمان آن است که رو به جلو حرکت کنیم.

برخلاف ادعای پلوسی مبنی بر هماهنگی قبلی، صاحب سالن می‌گوید که از "ریاکاری" این عضو کنگره آمریکا شوکه شده بود. پلوسی اما این وضعیت را "تله" توصیف کرد. بعد از اظهارات پلوسی، ترامپ گفت که صاحب این آرایشگاه باید به جای پلوسی مجلس نمایندگان را اداره کند!

درگیری معترضان در کنتاکی

در همین حال، درگیری‌هایی میان فعالان جنبش "جان سیاه‌پوستان مهم است" و معترضان مخالف آنها در لوییویل ایالت کنتاکی در روز دربی به وقوع پیوست. معترضان حامی پلیس که بسیاری از آنها مسلح بودند، حین این راهپیمایی اعتراضی زد و خوردهایی داشتند اما هیچکس از سلاح استفاده نکرده و تاکنون مصدومی گزارش نشده است.

این راهپیمایی اعتراضی با حضور حدود ۲۰۰ عضو یک گروه میلیشیا سیاه‌پوست (NFAC) برگزار شد که خود را یک جایگزین بسیار رادیکال‌تر برای جنبش بی‌ال‌ام (جان سیاه‌پوستان مهم است) توصیف می‌کند. آنها هم به نژادپرستی و خشونت پلیس اعتراض داشتند.

براساس گزارش‌ها، معترضان از دو طرف بر سر یکدیگر فریاد می‌زدند و زد و خوردهایی صورت گرفت. بسیاری از آنها مسلح بودند. صدها معترض مسلح در مرکز لوییویل در ایالت کنتاکی آمریکا رو در رو شدند. معترضان مسلح در سراسر شهر لوییویل راهپیمایی کردند.  

صدای معترضان مخالف آنها هم شنیده می‌شد که شعارهایی در حمایت از پلیس آمریکا و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا سر می‌دادند. در میان فعالان جنبش سیاه‌پوستان، همچنین گروهی خواستار تحقیق درباره مرگ یک زن سیاه‌پوست ۲۶ ساله به نام برونا تیلور بودند.

این حامیان مسلح پلیس آمریکا که حدود ۲۵۰ تن بودند، تفنگ و هفت‌تیر به همراه داشتند. براساس وب‌سایت این گروه، آنها حامی دونالد ترامپ، پلیس، ارتش و حق حمل سلاح هستند. هیچ افسر پلیسی حین این درگیری‌ها حضور نداشت زیرا پلیس می‌گفت که قصد ندارد به تنش‌ها میان این معترضان دامن بزند. با این حال، بعد از ۴۵ دقیقه پلیس مداخله کرد و بخشی از معترضان را متفرق کرد.

گروه بزرگی از معترضان ضد نژادپرستی با حرکت به سوی مسیر چرچیل داونز شعار "عدالت نباشد، دربی نیست" سر دادند. چرچیل داونز، مسیری است که سالانه میزبان مسابقه اسب‌سواری است. این شعار در واقع تاکیدی بر خواسته فعالان برای لغو این مراسم در لوییویل بود.   

لوییویل یکی از تابستان‌های ناآرام را با مرگ برونا تیلور ۲۶ ساله پشت سر می‌گذارد. پلیس این شهر ماه مارس در جریان یورش به منزل این زن بدون هشدار قبلی باعث مرگ او شدند.

اعتراضات به نژادپرستی و خشونت پلیس از ماه مه با کشته شدن جورج فلوید، شهروند سیاه‌پوست به دست افسری سفیدپوست در مینیاپولیس در سراسر آمریکا آغاز شد. آن افسر حدود ۹ دقیقه زانوی خودش را به روی گردن فلوید فشرد و او را خفه کرد.

ناآرامی در پورتلند

در پورتلند ایالت اورگان که یکی دیگر از کانون‌های ناآرامی است، پلیس آمریکا در جریان اعتراضات شبانه ۲۷ تن را بازداشت کرد که بیشتر آنها اتهام مداخله در کار نیروهای امنیتی یا رفتار برهم زننده نظم داشتند.

پلیس پورتلند شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: افسران بازداشت هدفمند را آغاز کردند و در برخی موارد آنها مردم را به عقب راندند و از خیابان‌ها پاکسازی کردند. یک معترض زن از ناحیه سر دچار جراحت شد.

پورتلند به کانون اعتراضات آمریکا تبدیل شده است و معترضان بیش از سه ماه است که با برگزاری اعتراضات شبانه خواستار اصلاحاتی در پلیس و عدالت اجتماعی هستند. این حضورهای شبانه گاهی به سمت درگیری معترضان و افسران و همچنین میان گروه‌های جناح راست و چپ کشیده می‌شود.

گروهی که خود را رفیوزفاشیسم.اوآرجی (RefuseFascism.org) می‌نامد، اعلام کرد روز شنبه اعتراضاتی در ۲۳ شهر را سازماندهی کرد. این گروه اقدامات دونالد ترامپ را نوعی فاشیسم توصیف می‌کند و معتقد است اگر او برای یک دوره چهار ساله دیگر انتخاب شود، اوضاع وخیم‌تر خواهد شد.

انتهای پیام    

برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.