به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از بلومبرگ، ذخایر ارزی عربستان در ماه جولای با وجود پایین بودن قیمت نفت افزایش یافت. قیمت نفت زیر 50 دلار در هر بشکه بودجه بزرگترین صادر کننده نفت دنیا را تحت فشار قرار داده است.
بانک مرکزی عربستان در گزارش ماهانه خود در روز یکشنبه اعلام کرد ذخایر ارزی این کشور 1.61 میلیارد ریال (429 میلیون دلار) افزایش یافته که معادل 0.1 درصد است. ذخایر عربستان در ماه ژوئن تا 1.66 تریلیون ریال کاهش یافت که کمترین رقم از 2010 تا حالا بود.
مقامات عربستان کاهش بیش از 47 میلیارد دلار از ذخایر ارزی در ماههای مارس و آوریل را مربوط به 40 میلیارد دلار انتقال پول از بانک مرکزی به صندوق ثروت ملی می دانند که با هدف حمایت از سرمایه گذاری های خارجی به منظور بهره بردن از آشفتگی های بازار طی همهگیری ویروس کرونا انجام شده بود.
عربستان سعودی ضربه سختی از کاهش همزمان درآمدهای نفتی و غیرنفتی در سال جاری میلادی خورده که دلیل آن همه گیری جهانی ویروس کرونا و قیمت پایین انرژی بوده است. مقامات عربستان در پاسخ به این بحران، اقدامات بی سابقه ای در پیش گرفته و مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر کردند.
کسری بودجه دولت عربستان در سال جاری میلادی همچنان بیش از 13 درصد تولید ناخالص داخلی آن خواهد بود.
وزیر دارایی عربستان اعلام کرد این کشور طرح های وام گیری خود را در سال جاری دو برابر می کند تا بتواند تأثیرات ویروس کرونا بر ذخایر دولتی را جبران کند.
انتهای پیام/183