دکتر محمد سعید ترابی مسئول فنی مدل سازی و تحلیل ریسک در این تیم استارت آپی و طراح سامانه اندازه گیری ریسک در مجامع عمومی در گفتگو با خبرنگار خبرآنی گفت: این سامانه یک سامانه تخصصی در حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست است که علاوه بر ارزیابیهای بین المللی از سال ۲۰۰۸ در شرکتهای مختلف ایرانی در ابعاد سازمانی مختلف تست شده است.
وی با بیان اینکه این مدل انحصاری است و توانسته با کسب مقامهای اول و سوم در دو رقابت در میان سایر استارت آپ های حوزه انرژی بدرخشد، بیان کرد: این سامانه را اکنون در زمینه ارزیابی میزان ریسک کرونا تغییر دادیم تا بتوانیم با اندازه گیری ریسک یک سازمان، شرکت و… از ابتلای افراد در آن محیط جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه اعضای این تیم از دانشگاههای شهید بهشتی و امیرکبیر هستند، گفت: ماژول کووید ۱۹ با همراهی انستیتو تغذیه مورد پیگیری قرار گرفته و به نتیجه رسیده است.
نمونهای از نتایج سامانه برای ارزیابی ریسک یک سازمان
وی افزود: در حال حاضر دانشگاه الزهرا از این سامانه جهت اندازه گیری ریسک کرونا در سطح اعضای دانشگاه به صورت پایلوت استفاده میکند تا ابتلای کارکنان، دانشجو و اعضای هیئت علمی به کرونا را مدیریت کند؛ همچنین این سامانه در بخشی از پرسنل شرکت آبفای تهران نیز در حال استفاده در پرسنل ستادی و میدانی است.
به گفته ترابی، همچنین با ستاد مقابله با کرونا صحبتهایی داشتیم که بتوانیم در همه سازمانها از این سامانه استفاده کنیم تا قبل از ورود به فصل پاییز بتوانیم سازمانها را از مخاطرات مجموعههای خود مطلع کرده و پیشگیری لازم در خصوص این بیماری در سطح سازمانها را به عمل آورند.
استفاده هیئتهای عزاداری از سامانه
وی خاطر نشان کرد: اکنون این سامانه را به صورت رایگان در اختیار هیئتهای عزاداری قرار داده ایم تا احتمال ابتلا به بیماری افراد با ظاهر سالم را پیش از ورود به هیات مشخص کنند.
مسئول فنی مدل سازی و تحلیل ریسک با تاکید بر اینکه این سامانه ریسک میزان ابتلا به بیماری را مشخص میکند، بیان کرد: در واقع متوسط احتمال بیماری توسط سامانه اعلام میشود؛ این سامانه ارزیابیهای مختلف را با استفاده از تحلیلهای مختلف به مدیران و کارکنان سازمان اعلام میکند.
نمونهای از نتایج سامانه برای ارزیابی ریسک یک سازمان
به گزارش مهر، این تیم استارت آپی، سامانه خود را در دوشنبههای استارت آپی صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی کردند.