به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از انگجت، در سال ۲۰۱۲ گروهی از محققان ژاپنی و بلژیکی موفق به شناسایی صخرهای کوچک در ابعاد توپ گلف در قطب جنوب شدند. بررسیهای ناسا در سالهای بعد نشان داد که این صخره باستانی مربوط به قبل از زمان پیدایش منظومه شمسی است و با بررسی مواد تشکیل دهنده آن میتوان رازهای زیادی از عالم هستی را کشف کرد.
در درون این صخره مقدار زیادی آمینو اسید و به خصوص اسیدهای آسپارتیک و گلوتامیک شناسایی شده است. این دو آمینواسید از جمله ۲۰ آمینواسید مهمی هستند که میلیونها پروتئین را شکل میدهند و وجود آنها برای تکمیل بسیاری از کارکردهای بدن حیوانات ضروری است.
ترکیبات شناسایی شده این آمینواسیدها بسیار کهن بوده و با آمینواسیدهای فعلی و هم نام تفاوت قابل توجهی دارد. محققان معتقدند با کشف نحوه تحول آمینواسیدهای یادشده در گذر زمان میتوان تحولات ناشناخته زیادی را در عالم هستی شناسایی کرد و در مورد آنها اطلاعات بیشتری به دست آورد.
پیش از این و در اکتبر سال گذشته فضاپیمای OSIRIS-Rex ناسا موفق به جمعآوری نمونه سنگهایی از سیارک بنو شده بود و مطالعه آمینواسیدهای این سنگها و مقایسه آنها با آمینواسیدهای شهاب سنگ آسوکا ۱۲۲۳۶ میتواند برای ستاره شناسان بسیار رهگشا باشد.