به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری خبرآنی؛ دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مراسم تجلیل از مدافعان سلامت و نکوداشت روز پزشک که صبح امروز با حضور معاون اول ریاست جمهور و تعدادی از مسئولین در برج میلاد تهران برگزار شد، ضمن تبریک روز پزشک گفت: درود میفرستم به روح بلند همه شهدای پزشک، چه آنها که در دفاع مقدس و به عنوان مدافعان حرم به شهادت رسیدند و چه عاشقانی که در جریان مدیریت بیماری کرونا در بالین بیماران گرفتار کرونا شدند و به عنوان شهدای مدافع سلامت به شهادت رسیدند.
وی افزود: من از این جریان زحمتی که توسط نیروهای خدمات بیمارستان، تکنسینهای اورژانس، اتاق عمل، هوشبری و پزشکان و پرستاران کشیدهاند خاطرات فراوانی دارم. کار پزشکی، کار خریدن اندوه و فروختن جان است که با هیچ معیار مادی قابل قیاس نیست. مگر میشود دقایقی که این عزیزان در بالین بیماران میگذرانند را با پول جبران کرد؟
نمکی ادامه داد: امروز بزرگداشت پزشکان شریف این سرزمین است، ما آنچه در کاهش مرگ ومیر مادران، نوزادان و کودکان و دهها دستاورد عظیم در شاخصهای سلامت کشور داشتهایم مدیون مدیریت جامعه پزشکی در کنار سایر ارکان نظام سلامت است.
وی ادامه داد: بزرگترین سرمایه ما در جریان مدیریت این بیماری و اینکه توانستیم مرگ و میرهای کرونا را به یک پنجم برسانیم، همت و غیرت جامعه پزشکی بود. همکاران من اگرچه عاشق کارشان هستند اما امروز از فشار کار خستهاند. ما فکر میکردیم که تابستان آرامتری داریم و روزهای سخت پاییز را در همزمانی کووید19 و آنفلوانزا خواهیم داشت و وقتی برای نفس کشیدن همکارانمان در تابستان خواهیم داشت اما نشد و علت این نشدن را الان نمیگوییم و گفتن آن را به آینده میسپارم.
وزیر بهداشت تأکید کرد: بزرگترین پاداش و احترام به جامعه پزشکی، رعایت دستورالعملهای بهداشتی است. من از همه عزیزان خواهش میکنم در ایام عزای حسینی با همکاران ما بیشتر همکاری کنند تا خیز جدیدی از بیماری باعث گرفتاری برای آنها شود. من از همه محبتهای جامعه پزشکی تشکر میکنم و به خانوادههای بزرگوار مدافعان سلامتی که جان خود را در این راه از دست دادند و به شهادت رسیدند
وزیر بهداشت با بیان اینکه من به داشتن چنین یاران عزیزی در عرصه سلامت افتخار میکنم خاطرنشان کرد: اگرچه در جریان طرح تحول سلامت تختها اضافه شد اما 1.6 تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت داریم در حالیکه این تعداد تخت، در کشورهای اروپایی 6 تا هفت برابر ماست؛ آنچه نگذاشت حتی یک بیمار در پشت در هیچ بیمارستانی سرگردان شود و آنچه نگذاشت ما پیرمرد و پیرزنی را از دستگاه ونتیلاتور جدا کنیم تا آن را به جوانی وصل کنیم و آنچه که نگذاشت ما حتی افاغنه بدون کارت را به دلیل عدم بضاعت اقتصادی در پشت در بیمارستان رها کنیم همت و غیرت جامعه پزشکی اعم از پزشک، پرستار، بهیار، ماما و خدمه بیمارستان بود.
انتهای پیام/