به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از فوربز، با عمیقتر شدن تاثیر بحران همهگیری ویروس کرونا بر اقتصاد جهان، انگلیس بزرگترین کاهش فصلی نرخ اشتغال را از زمان رکود بزرگ یک دهه گذشته ثبت کرده است. اداره آمار انگلیس اعلام کرد تعداد شاغلین در این کشور در سهماهه دوم سال جاری میلادی 220 هزار نفر کمتر بوده است.
کاهش اشتغال در انگلیس بیشترین رقمی بوده که از بحران مالی 2009 در این کشور ثبت شده است. ولی این رقم احتمالاً بالاتر از این حد هم خواهد رفت. با پایان طرح مرخصی اجباری در ماه اکتبر، دهها هزار شغل در خطر نابودی خواهند بود.
تعداد افرادی که در سراسر شرکتهای فعال در انگلیس بر سر کار می روند 730 هزار نفر از ماه مارس کاهش یافته است. بیشترین افرادی که شغل خود را از دست دادهاند زیر 24 سال سن داشتند یا مسن بودند.
تعداد افراد دارای مشاغل خصوصی هم 240 هزار نفر کاهش یافته و به 4.76 میلیون رسیده است.
ریشی سوناک، وزیر دارایی انگلیس در پاسخ به این آمار گفت:« من همواره گفته ام که نمی توانیم از تمام مشاغل حمایت کنیم ولی ما طرحی واضح برای حمایت و ایجاد مشاغل داریم تا هیچ کس نا امید نباشد».
نرخ فعلی بیکاری در انگلیس 3.9 درصد است و تغییر چندانی نسبت به نرخ بیکاری در سال گذشته نداشته که دلیل آن مرخصی اجباری کارکنان است، یعنی افرادی که بیکار هستند در حال حاضر به دنبال کار نمیگردند. ولی طبق گفته اقتصاددانها، با توجه به روند از دست رفتن مشاغل این رقم در سال آینده میلادی به 7 درصد می رسد.
کسب و کارهای مرتبط با سفر و اقامت ضربه سخت تری از بحران کرونا خورده اند. این کسب و کارها مدت طولانی تری بسته خواهند بود و ظرفیت آنها و تعداد مشتریانشان به خاطر سیاستهای فاصله گذاری اجتماعی و اعمال قرنطینه ها کاهش یافته است. بنابراین با پایان یافتن اقدامات حمایتی دولت، روند تعدیل نیروی این مشاغل افزایش خواهد یافت. در آمریکا، یک پنجم کارگران یعنی حدود 30 میلیون نفر مزایای بیکاری از دولت دریافت می کنند. نرخ بیکاری در آمریکا حدود 11 درصد است که نسبت به 3.5 درصد ماه فوریه افزایش یافته است.
انتظار میرود در روز چهارشنبه رسماً اعلام شود که اقتصاد انگلیس با 21 درصد کاهش تولید ناخالص داخلی در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، وارد رکود شده است.
انتهای پیام/92