انتخاب اعضای ناظر مجلس در شوراهای بورس، رفاه و توسعه مدیریت

به گزارش خبرنگار پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، 15 مرداد 99) پارلمان، خلیل بهروزی‌فر را با 129 رأی، حسن رزمیان را با 115 رأی و مهرداد گودرزوند چگینی را با 104 رأی  از مجموع 165 رأی اخذ شده به عنوان اعضای ناظر در شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی انتخاب کردند.

همچنین، بهارستان‌نشینان در این جلسه محسن علیزاده را با 150 رأی و مسلم صالحی را نیز با 142 رأی به عنوان اعضای ناظر در شورای عالی بورس و اوراق بهادار انتخاب کردند.

براساس این گزارش، نمایندگان مجلس حسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا را نیز به عنوان عضو ناظر مجلس در شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی انتخاب کردند.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.