به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، تولید کارخانه ای در منطقه یورو رشد متوسطی در ماه گذشته داشت که اولین رشد آن از اوایل 2019 بود. روند رکود در کشورهای وابسته به صادرات کند شده و از مشکلات تولید کارخانه ای در آسیا هم کاسته شده است. به این ترتیب، این امید وجود دارد که بخش تولید کارخانهای از بدترین شرایط همهگیری ویروس کرونا خارج شده باشد.
بیش از 18 میلیون نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند و آسیب وارد شده از تعطیلی فعالیتهای اقتصادی و سیاستهای فاصلهگذاری اجتماعی جهت مهار گسترش این ویروس، تاثیرات مخربی بر رشد اقتصاد جهان گذاشته و بسیاری از اقتصادها را وارد رکود کرده است.
طبق نظرسنجی از 500 اقتصاددان در سراسر جهان، افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و احتمال اعمال دوباره تعطیلی ها فرصت رونق اقتصادی را از بین برده و دورنمای اقتصاد جهان را دوباره تیره و تار کرده است.
در حالی که اقتصاد منطقه یورو 12.1 درصد در سه ماهه دوم سال جاری میلادی کوچکشده، اقتصاددان های شرکت کننده در نظرسنجی رویترز پیش بینی میکنند اقتصاد این منطقه در سه ماهه سوم 8.1 درصد رشد کند.
کارخانه ها نقش مهمی در رونق احتمالی اقتصاد این بلوک بازی می کنند.آی اچ اس مارکت گزارش داده شاخص مدیران خرید منطقه یورو در ماه جولای تا 51.8 افزایش یافته است. این رقم در ماه ژوئن برابر با 47.4 بود. این اولین بار است که شاخص مدیران خرید در اروپا از ژانویه 2019 از سطح 50 که جدا کننده رشد از توسعه است بالاتر می رود.
تولید کنندگان در آلمان، بزرگترین اقتصاد اروپا، برای اولین بار از دسامبر 2018 شاهد رشد فعالیت خود بوده اند. تولید کارخانه ای در فرانسه هم افزایش یافته است.
در این بین، تولید کارخانه ای در انگلیس با بیشترین سرعت طی سه سال گذشته رشد کرده چون کارخانه ها بازگشایی شده اند و تقاضا پس از برداشته شدن محدودیت های ناشی از همهگیری ویروس کرونا افزایش یافته است.
ولی برخی تحلیلگران عقیده دارند نگرانی در مورد موج دوم همهگیری ویروس کرونا بر تقاضای جهانی و حساسیت کسب و کارها تاثیر گذاشته و مانع رونق بیشتر تولید کارخانهای می شود.
انتهای پیام/223