به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی، با وجود اینکه مسئولان وزارت علوم و دیوان عدالت اداری از مراحل پایانی بررسی و جایابی دانشجویان بورسیه خبر می دهند، برخی دانشجویان بورسیه از وجود مشکلاتی در مسیر پذیرش و جایابی خود در دانشگاهها و بررسی پرونده ها در دیوان عدالت اداری می گویند.
طبق گفته مسئولان دیوان عدالت اداری، این نهاد بر اساس وظیفه ذاتی خود به پرونده بورسیه ها ورود کرد و به صورت شکلی پرونده های دانشجویان بورسیه که به این نهاد شکایت کرده بودند را مورد بررسی قرار داده است.
اما اخیرا دانشجویان بورسیه با مسئله جدیدی در روند بررسی پرونده های خود در دیوان عدالت مواجه و معتقدند در برخی پرونده ها علیرغم وضعیت مشابه بورسیه ها با آرا متفاوت قضات دیوان عدالت اداری روبرو شدند.
یکی از دانش آموختگان بورسیه که مدعی است وضعیت پرونده بورسیه وی مشابه سایر دانشجویان بورسیه ای است که از دیوان عدالت رای مثبت دریافت کرده اند، عنوان می کند: با وجود مشترکات در پرونده خود با سایر دانشجویان با تغییر قاضی شعبه با رای منفی در دادگاه بدوی مواجه شدم و منتظر نظر دادگاه تجدید نظر هستم.
بورسیه دیگری به خبرآنی می گوید: با وجود اینکه دیوان عدالت اداری طبق قوانین نمی تواند به این پرونده ها ورود ماهوی داشته باشد و تنها به صورت شکلی باید پرونده را بررسی کند اما در برخی مواقع پرونده تحصیلی بسته شده بورسیه نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
برای پاسخ به ادعاها و سوالات مطرح شده دانشجویان بورسیه، سراغ یکی از مسئولان دیوان عدالت اداری رفتیم.
غلامرضا مولابیگی، معاون قضایی، نظارت و بازرسی دیوان عدالت اداری، در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی درباره علت تفاوت آرا صادر شده برای دانشجویان بورسیه اظهار داشت: شرایط دانشجویان بورسیه بعضا متفاوت است. سن دانشجویان،ب محل پذیرش و جایابی آنها میتواند ا یکدیگر تفاوت داشته باشد.
وی با بیان اینکه به نظر میرسد آرا، در صورت یکسان بودن شرایط بورسیهها، نباید متفاوت باشد، گفت: اینگونه موارد مستلزم بررسی مورد به مورد پرونده هاست و باید دید اشکال کار در چه بوده است. البته در این شرایط نیز راهکار وجود دارد و دانشجویان بورسیه با توسل به ماده 79 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری میتوانند، موضوع را پیگیری کنند.
این مقام مسئول دیوان عدالت اداری گفت: چنانچه فردی در این زمینه مدعی است که آرای صادر شده برای وی با سایر بورسیه ها متفاوت است با روش فوق العاده اعتراض مانند اعمال ماده 79،74،75 یا اعاده دادرسی، حق خود را از طرق قانونی پیگیری کند.
انتهای پیام/