سیاستمداران آلمانی که نماینده مناطقی هستند که در آنها تعداد زیادی پرسنل نظامی آمریکایی مستقر هستند، از کنگره خواستند تا رئیس جمهوری آمریکا را مجبور کند تا از برنامههایش برای خروج نزدیک به ۱۰ هزار نیروی آمریکایی از آلمان دست بکشد.
به گزارش خبرآنی، به نوشته روزنامه واشنگتن پست، فرمانداران ایالتهای بایرن، هسن، بادن-وورتمبرگ و راینلاند فالتس در نامهای که اخیرا برای بیش از ۱۲ قانونگذار آمریکایی ارسال شده، نوشتند: این نیروها نماینده استحکام و استواری حضور نظامی آمریکا در اروپا و توانایی ناتو برای اقدام هستند.
در بین افرادی که این نامه را دریافت کردهاند چندین قانونگذار جمهوریخواه بانفوذ وجود دارد از جمله سناتور جیم اینهاف از ایالت اوکلاهما که هم یکی از متحدان قدرتمند دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکاست و هم رئیس کمیته سرویسهای مسلح سنا محسوب میشود.
گرچه کنگره آمریکا هنوز در رابطه با این نامه هیچ اظهارنظری نکرده است، اما چندین تن از اعضای کنگره از جمله برخی از جمهوریخواهان برجسته پیشتر از این برنامه ترامپ برای خروج نیروها انتقاد کردهاند.
ترامپ در ژوئن سال جاری میلادی دستور داد تا حضور نیروهای آمریکایی در آلمان از ۳۴ هزار و ۵۰۰ تن به ۲۵ هزار تن کاهش یابد. ترامپ گفته است که میخواهد تعداد این نیروها کاهش یابد چرا که آلمان در سیاست تجاری از آمریکا سود میبرد اما به اندازه کافی در حوزه دفاعی خود سرمایهگذاری نمیکند.
براساس نسخهای از این نامه که به دست خبرگزاری آسوشیتدپرس رسیده، این نامه از سوی فرمانداران آلمانی توجهات را به مرکز پزشکی منطقهای لنداشتول و منطقه آموزشی گرافنور که حضور آمریکا در اروپا را ضرری میسازد، جلب میکند. این فرمانداران در این نامه نوشتند که آمریکاییها و آلمانیها دهههاست که برای ساخت این تاسیسات در کنار مقری برای فرماندهی آمریکا در اروپا با یکدیگر همکاری میکنند.
آنها افزودند: آنها اساس لازم برای یک کمک مبتنی بر شراکت به صلح در اروپا و جهان هستند؛ جهانی که همه ما در برابر آن تعهد مشترکی داریم. در نتیجه از شما میخواهیم تا از ما که تلاش میکنیم نه تنها رشته دوستی را نبریم بلکه آن را قویتر کنیم، حمایت کنید و حضور آمریکا در آلمان و اروپا در آینده را تضمین کنید.
میت رامنی، سناتور جمهوریخواه از ایالت یوتا و یکی از مخالفان سیاسی سرسخت ترامپ یکی از دریافتکنندگان این نامه بوده است.
وی در حال حاضر شدیدا با این دستور ترامپ مخالف است و آن را "هدیهای به روسیه" توصیف کرده است و ماه گذشته متممی را برای قانون اختیارات دفاع ملی سال مالی ۲۰۲۱ ارائه کرد که هدف آن مسدود کردن هرگونه خروج جدی پرسنل آمریکایی از آلمان بوده است. جزئیات نهایی پیرامون برنامه ترامپ برای خروج نیروهای آمریکایی از آلمان همچنان مبهم است.
انتهای پیام