به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از بلومبرگ، اقتصاد سنگاپور در سه ماه دوم سال جاری میلادی به دلیل قرنطینه و تعطیلی کسب و کارها و همچنین کاهش هزینه خرده فروشی خانوار، دچار رکود بی سابقه 41 درصدی شد.
وزارت تجارت و صنعت سنگاپور روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: تولید ناخالص داخلی سالانه نسبت به سه ماه قبل 41.2 درصد کاهش یافت که بزرگترین رکود سه ماهه در تاریخ اقتصاد این کشور محسوب می شود.
این میزان از کاهش تولید ناخالص داخلی طی این سه ماه حتی از متوسط نظرسنجی بلومبرگ که 35.9 درصد پیش بینی شده بود، بسیار بدتر است.
در مقایسه با سال گذشته، تولید ناخالص داخلی سنگاپور در سه ماهه دوم 12.6 درصد کاهش یافته است، در حالی که میانگین نظرسنجی بلومبرگ کاهش 10.5 درصدی را پیش بینی کرده بود.
این رکود عمیق، نشانگر ضربات سختی است که اقتصاد سنگاپور از همه طرف در بحبوحه بیماری همه گیری ویروس کرونا متحمل شده است.
کاهش تجارت جهانی به صنعت تولید این کشور که متکی بر صادرات است، ضربه سختی وارد کرده در حالی که خرده فروشان پس از اعمال محدودیت های قرنطینه به مدت چندین هفته در سه ماهه گذشته، شاهد کاهش شدید فروش بوده اند.
دولت سنگاپور که رکود اقتصادی این کشور طی سال جاری را بین 4 تا 7 درصد پیش بینی کرده است، سه شنبه پیش بینی جدیدی را در این مورد ارائه نکرد.
سنگاپور یکی از نخستین کشورهایی است که داده های فصلی مربوط به تولید ناخالص داخلی خود را گزارش می دهد، و این آمار نشان می دهد که نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر آسیا ضربه اقتصادی سختی را متحمل شده است.
انتهای پیام/