به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از گاردین، طبق کامل ترین تحلیل انجام شده تا به امروز، شواهد متقاعد کننده ای نشان می دهد آلودگی هوا به میزان قابل توجهی عفونت ویروس کرونا، بستری شدن بیماران مبتلا به این ویروس و مرگ و میر ناشی از آن را افزایش می دهد.
تحقیقات نشان می دهد افزایش اندک مدت زمان قرار گرفتن افراد در برابر ذرات آلاینده، میزان ابتلا به ویروس کرونا و بستری شدن بیماران را ۱۰ درصد و مرگ و میر را ۱۵ درصد افزایش می دهد.
این پژوهش با در نظرگرفتن ۲۰ عامل دیگر از جمله متوسط تراکم جمعیت، سن افراد، ظرفیت خانوارها، شغل و میزان چاقی افراد انجام شده است.
در حال حاضر شواهد روزافزونی در اروپا، آمریکا و چین نشان می دهد هوای کثیف سبب گسترش تاثیرگذاری کووید۱۹ می شود. البته بررسی شیوع این ویروس در هلند با بقیه کشورها متفاوت بود. زیرا در این کشور بیشترین میزان آلودگی هوا به دلیل دامداری در حومه شهرها وجود دارد.
البته محققان به طور واضح اعلام کرده اند رابطه ای مستقیم بین قربانیان، آلودگی هوا و بدترین تاثیرات شیوع ویروس کرونا ثبت نکرده اند. شواهد قطعی فقط با بررسی داده های وسیع درباره افراد به دست می آید. اما در حال حاضر چنین شواهدی در دسترس نیست و تحقیق با توجه به داده هایی متوسط در مناطق مختلف انجام شدها ست.
این درحالی است که بسیاری از محققان معتقدند آلودگی هوا احتمالا تعداد بیماران مبتلا به کووید۱۹ و شدت بیماری آنها را افزایش می دهد زیرا این شاخص به التهاب ریه منجر می شود و از دلایل ایجاد بیماری های تنفسی و قلبی نیز به حساب می آید.